2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 74 پست
امیدوارم سریع تر این سهمیه ها برداشته شه یا حداقل رو مهرشون سهمیه ای بودنشون رو مشخص کنن

واقعا

حالا علاوه بر ناعدالتی که تو کنکور ایجاد کردن

بسیار بیسوادن

یعنی قشنگ یکی با بیماری بسیار سطحی رو تحویل سردخونه میدن

🫀«🧠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم از وقتی دکترا الویتشون پول شد و مریضارو اذیت کردن مردم نسبت بهشون حس خوبی ندارن

من خودم سر دخترم شکست یه آقای دکتری بود اصلا آدم دلش میخواست دستشو ببوسه انقد خوب بود

ولی یادمه یبار نصف شب داداشم قلبش مشکل داشت بردیمش اورژانس دکتر کشیشک یه پسر جوون بود انقد بد برخورد کرد که دعوامون شد چون جناب از خواب بیدار شده گفت هیچیش نیست حتما مواد کشیده نمیومد سراغ برادرم گفتم هر کاریم گرده تو وظیفته ویزیت کنی پول مفت میخوای بگیری

در صورتی که سه روز بعدش داداشم فرستادن مرکز قلب تهران ۱۰۰۰ کیلومتر راه انقد مشکلش جدی بود اگه داداشم میمرد چی و مثل این پزشکم متاسفانه کم ندیدیم همه زحمت میکشن همه برای کارشون تلاش میکنن و همون میزان دارن حقوق دریافت میکنن پس هیچ برتری نسبت به بقیه ندارن میخوان بکنن تو چشم همه که پزشکی میخونن منتشو سر عالم و آدم میذارن

این صرفا بدترین حرکتی بود که دیدم وگرنه بی احترامی های ریز و درشت زیاد بودههمچنین غلط املایی محتمله

من که تا الان هر چی دیدم برای بقیه کادر درمان خیلی ارزش و احترام قائل بودن حتی پزشکان خودشون به حقوق کم پرستارها معترضن

چون قبولی یه رشته سخت تره دلیل نمیشه تلاش بیشتری کرده باشه؟؟؟این حرفتون من رو خندود . با این حساب با ...

من رتبه 4 دکترام. رتبه 15 ارشدم. 1000 لیسانس.

پزشکی دوست نداشتم و نرفتم. بنظرتون تلاشم کمتر بوده؟

نه، صرفا انتخابم چیز دیگه ای بوده.

یا رشته های ریاضی، انسانی و هنر

چون قبولی یه رشته سخت تره دلیل نمیشه تلاش بیشتری کرده باشه؟؟؟این حرفتون من رو خندود . با این حساب با ...

یکی نیس ولی میدونی علت اینکع یکی نیس چیه؟

اینه که خیلیا هم تلاش میکنن ولی سهمیه جاشونو میگیره

خودم از جمله از اونایی بودم که دانشگاهیی که میخواستم میتونستم بیارم و رتبه ام هم میرسید ولی جامو داده بودن به یکی دیگه💔و مجبور شدم برم آزاد

دانشجو🧠

مگه شما قاضی بودید که اومدید کل یه گروه خاص رو قضاوت کردید؟

این همه بقیه دارن میگن دکترا بیسوادن ادم میکشن و اینا شما گیر دادید به من که فقط گفتم نگاه از بالا به پایین دارن؟

من رتبه 4 دکترام. رتبه 15 ارشدم. 1000 لیسانس.پزشکی دوست نداشتم و نرفتم. بنظرتون تلاشم کمتر بوده؟نه، ...

خانم محترم شما اصلا تاپیک من رو خوندید؟؟
نوشتم هر کسی تلاش کنه تلاشش قابل احترامه!!!
قضیه سر این هست که کسی که بدون کنکور و بدون هیچ تلاشی میره دانشگاه پیام نور و ازاد نباید انتظار داشته باشه دیگران براش کف بزنن که
ولی بالاتر عرض کردم حتی ورزشکاری که تلاش میکنه به المپیاد و مقام کشوری میرسه هم مورد احترامه .
حتی توی متن تاپیک اسم دانشگاه های تاپ مهندسی رو هم عرض کردم .
تمام داستان همینه ...
و پزشکان قابل احترامن ( به جز سهمیه ای ها) چون دولتی و ازادش با کنکور و رتبه خوبه

امیدوارم متوجه شده باشید

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

این همه بقیه دارن میگن دکترا بیسوادن ادم میکشن و اینا شما گیر دادید به من که فقط گفتم نگاه از بالا ب ...

در جامعه بحران زده، فقط برخی رشته هان که میشه با درس خوندن به پول رسید.

پزشکی هم جزو اونهاست.

واسه همین مقدس شده.