2777
2789
عنوان

عید نوروز

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
کره خیلی زیادی میخواد باتوجه به قیمت زیاد کره چیزی هست جایگزینش بشه تو شیرینی مربایی که خوب هم بشه؟

مارگارین یا کره گیاهی

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن جامد یا مایع نمیشه به جاش زد؟

نه نه همسرم قبلا قنادیی داشت نمیشه حایگزین کرد

خودم هر وقت میخواستم زیاد درست کنم مارگارین میگرفتم مثلا برای عید مادر شوهرم چهار کیلو پخته بودم

ماندگاریشم بیشتر میشه

من با زرده پخته درست میکردم چون اون موقع ام رژیم بودم زرده زیاد داشتم😅

نه نه همسرم قبلا قنادیی داشت نمیشه حایگزین کرد خودم هر وقت میخواستم زیاد درست کنم مارگارین میگ ...

مرسی

پس شما حسابی فوتوفنشو بلدی

همینجا یه نفر گفت با روغن صاف میشه یعنی شما میگی نمیشه؟ تفاوتشون توی چی میشه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مرسی پس شما حسابی فوتوفنشو بلدی همینجا یه نفر گفت با روغن صاف میشه یعنی شما میگی نمیشه؟ تفاوتشون توی ...

چرا با روغن صاف ام میشه قنادی برای المانی صاف استفاده میکنن خیلی کم جزئی از مارگارین گرون تره

جفتشون خیلی سلامت نیست به نسبت کره همون به درد مهمون و تعداد بالا میخوره مثل قنادی دیگه

فقط خوبیش اینه که وقتی خمیرت اماده شده نمیخواد بزاری یخچال استراحت کنه چون کره معمولی با ورز دادن به روغن میافته

چرا با روغن صاف ام میشه قنادی برای المانی صاف استفاده میکنن خیلی کم جزئی از مارگارین گرون تره جف ...

ممنون وقت گذاشتی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤