2777
2789
عنوان

عید نوروز

208 بازدید | 25 پست

از خوراکیهای عید کدومشو دوست دارین؟

من شیرینی

مخصوصا شیرینی مربایی یا همون شیرینی مشهدی

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسته 🤣 و شکلات و شیرینی نخودچی

به به نخودچیicon

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

هیچی

بچه بودم عاشق شیرینی،،،گز

از وفتی بزرگ میشی هیچی بهت مزه نمیذخ دیگه،،،،

نه عید،،، نه حال و هوای عید

بچه بودیم مشکلات نداشتیم همه چی بهمون مزه میداد

الان اینقد مشکلات و غم دارم هیچی بهم مزه نمیده،،، هم مشکلات خانواده ای،،، هم اقتصاد،، هم مملکت🖤

کاکائو کل زندگیم وصله به کاکائو

یعنی شکلات؟

من قبل بچه هر هفته مربایی میپختم ،هر جا ام میرفتم درست میکردم میبردم

کره خیلی زیادی میخواد

باتوجه به قیمت زیاد کره چیزی هست جایگزینش بشه تو شیرینی مربایی که خوب هم بشه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

هیچیبچه بودم عاشق شیرینی،،،گزاز وفتی بزرگ میشی هیچی بهت مزه نمیذخ دیگه،،،،نه عید،،، نه حال و هوای عی ...

ولی شیرینی مربایی همیییشهههه مزه میدهicon