2777
2789
عنوان

کی اکستنشن موقت داشته

2227 بازدید | 11 پست

دوستان کسی اکستنشن موقت ده روزه داشته؟ ده روزه هم ریزش مو میاره؟ اگر اکستنشن کلیپسی بزنم مشخص نیست؟ خودم راحت میتونم نصب کنم اعصابم بدجور بهم ریخته نمیدونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکستیشن دارم. مشکلی هم ندارم چی میخوای بدونی؟؟

اخیش یکی پیدا شد.مرسی عزیزم که هستی  میگم اگر اکستنشن کنم ده روزه موهام میریزه؟ اکثریت بهم میگن نکن ریزش شدید میگیری موهای خودم نازک و شکنندس پس فردا میخوام برم ترکیه مراسم داریم دلم میخواد موهام مرتب باشه

من که میگم کلیپسی بزنی خیلی هم راحت و خوبه. مدام که نمیخوای، همش ده روزه. اصلا به دردسرش می ارزه این همه هزینه کنی و سه چهار ساعت بشینی زیر دست اکستنش کار بعد از ده روزم درشون بیاری؟؟ در اوردنشم باز وقت و هزینه میبره

اخیش یکی پیدا شد.مرسی عزیزم که هستی  میگم اگر اکستنشن کنم ده روزه موهام میریزه؟ اکثریت بهم میگن ...

ن عزیزم هیچ اتفاقی نمیافته.

من ی بار پارسال مصنوعی زدم با رینگ تا ی ماهم موند برام.

الانم از عید طبیعی زدم با چسب کراتین خیلی راضیم.

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔
دیده نمیشه که نصبش کردی یا مصنوعیه؟ از صبح تا شب روی مو میمونه که نیفته؟

من برا عروسی زدم موهامم کامل باز بود هیچکسم چیزی نفهمید. کلیپسشم محکم لای موهات گیر بدی تکون نمیخوره اصلا.

با رینگ زدین بعد در اوردین موهاتون نریخت؟

ن چرا باید بریزه اخه اینا حرفه.

این حرفا درباره اکستیشن مژه هم هست.

من الان ی ساله انجام میدم هیچ اتفاقی هم نیافتاده

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔