2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

74 بازدید | 15 پست

یک اسفند باید بی بی چک بزنم میترسم چون ۲۳ پری میشم دعاکنید نشم چجوری خودمو مشغول کنم یادم برع هی وسوسه میشم برم بی بی چک بخرم چیمارکنم این یه هفته زود بگذره

دو روز بعد موعدت میتونی بزنی حالا لازم نیست یه هفته بگذره حتما

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قراره ۲۳ پری بشم 😂البته من چند روز جلوتر لکه داشتم فک کردم دیگه پری شدم دیدم قطع شده

من لکه بینی هفته پیش داشتم الان فقط ترشحاتم زیادع وسینه درد دارم هرازگاهی

خیلی استرس دارم ازعلائمم سینه درد وحالت تهوع صبحگاهی به نظرت میتونه علائم بارداری باشه

تو اقدام این علائم طبیعیه دلت خوش نکن از من میشنوی من 6 ماه اقدام کردم 6 ماه همه علائم داشتم منفی بود ماه ششم که باردار شدم هیچکدومو نداشتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو اقدام این علائم طبیعیه دلت خوش نکن از من میشنوی من 6 ماه اقدام کردم 6 ماه همه علائم داشتم منفی بو ...

منم ۶ماهه اقدامم این ماه امپول ودارو استفاده کردم سه تام فولیکول توتخمدان چپم. داشتم

منم ۶ماهه اقدامم این ماه امپول ودارو استفاده کردم سه تام فولیکول توتخمدان چپم. داشتم

انشاالله که باردار باشی

منم چهار ماه اقدامم

انشاالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده🙏🌹

ایشالا شما امپول و دارو استفاده کرده بودین؟

نه من چیزی استفاده نکرده بودم