2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تا زیارت عاشوار و چند بار خوندی؟

کلا اسمش همیشه برام مثل کلیده

همین که ازش میخوام برام واسطه بشن پیش خدا مشکلم حل میشه

بار اول بیست تا

دفعه بعدیش هزار تا البته این بار به جز برادرم شهید ابراهیم ائمه و... بودن

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
کلا اسمش همیشه برام مثل کلیده همین که ازش میخوام برام واسطه بشن پیش خدا مشکلم حل میشهبار اول بیست تا ...

چ خوب عزیزم لطفا هر وقت زیارت عاشورا خوندی به این نیت ها دعام کن تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و برامون خسیس و شکاک و بداخلاق و بدجنس نباشه و پدرم به غیر مادرم هیچ زن دیگه ای نداشته باشه و نگیره و پدرم شغل ثابت مثل نگهبانی خیلی زود گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش خیلی طولانی باشه ۲۴ ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا پدرم بیکار و خونه نشین نشه 😭

چ خوب عزیزم لطفا هر وقت زیارت عاشورا خوندی به این نیت ها دعام کن تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم د ...

چشام اشکی شد قلبم درد گرفت برات

چیزایی که گفتی خیلی جاهاش مثل همیم، پس خیلی خوب درکت میکنم، بهت قول میدم تا جایی که حافظم یاری کنه همیشه موقع دعا یادت کنم، همین الانم به نیتت برا شهید ابراهیم هادی دعای فرج میخونم

به امید خدا همه چی بر وفق مرادت پیش بره

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹