2777
2789
عنوان

خیانته یا نه

94 بازدید | 15 پست

سلام من و همسرم ۴۰ روز قهر بودیم تقریبا ۵ ماه پیش عقدیم بعدش دیگه چند وقتی از قهر گذشته بود فککنم چند روزی میشد دقیقا یادم نیست

دختردایی همسرم ک میخواد طلاق بگیره و از شوهرش جدا میخواد بشه و خونه اش هم جدا کرده از شوهرش ب شوهرم کلیپ فرستاده بود کلیپ این بود بدبختی عمه ای ک مادر شوهرت هم باشه همسرم لایک نکرده بود چیزی نگفته بود فقط یک گزینه بود تو اینستا ک مثلا پیامهای این کانت همونی ک میفرسته بهت منظورمه یک روز بعدش پاک بشه این فعال بودم من اینستا ندارم سر در نمیارم

بعد ب همسرم گفتم گفت خودش فرستاده گفتم گزینه فعال کردی ک پیام هاش پاک بشه گقت دستم خورده اینا

خیلی نگرانم شوهرم با من خوه هرشب پیشم میاد میترسم نکنه قهر بودیم صحبت میکردند یا هرچی یا باهم بودن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوکه مخصوصا اون بخشی که گفته من نمی دونم چرا فرستاده و سر در نمیارم و ایناشاید یه رابطه ای بوده و ...

ببین لایکنکرده بود هیچی نگفته بود

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

فکنم دختر دایی همسرت میخاره😐یه مدت زیر نظر داشته باش شوهرتو اگه چیزی بینشون باشه معلوم میشه زنا سری ...

میگم کههمسرم لایک نکرده بود

ببین لایکنکرده بود هیچی نگفته بود

مطمئن باش هیچ دختری نمیاد این پست رو بدون پیش زمینه قبلی بفرسته

یه چیزی بینشون بوده که جرئت کرده اینو بفرسته

حالا اینکه هنوزم چیزی بینشون هست یا نه رو باید بفهمی

ببین گلم، فکر نکنم حتی بعد اون تایم پیاماش حذف بشه. چون برای شوهر منم پیش اومده بود منم همین فکرو کرده بودم. پایین صفحه چت یه چیزی هست که ممکنه دستش خورده و تایمر چت فعال شده.

خودت فردا چک کن ببین پاک میشه یانه. یا یه اکانت فیک بساز برای خودت پست بفرست و تایم. چت رو فعال کن، فکر نمیکنم پاک بشه.

مطمئن باش هیچ دختری نمیاد این پست رو بدون پیش زمینه قبلی بفرستهیه چیزی بینشون بوده که جرئت کرده اینو ...

😭😭

مطمئن باش هیچ دختری نمیاد این پست رو بدون پیش زمینه قبلی بفرستهیه چیزی بینشون بوده که جرئت کرده اینو ...

وای خیلی میترسم من شوهرم خیلی دوست دارم بزور تحمل میکنن خیلی اخلاقش بده تو میگی بین شون چیزی بوده یعنی شوهرم هیچی نگفته بود حتی لایکنکرده بود

وای خیلی میترسم من شوهرم خیلی دوست دارم بزور تحمل میکنن خیلی اخلاقش بده تو میگی بین شون چیزی بوده یع ...

من نمی خوام ته دلتو خالی کنم

ولی به لایک نیست

اینکه اخلاقش با تو بد است هم یه نشونه است

حتما جدی بگیر

من نمی خوام ته دلتو خالی کنمولی به لایک نیستاینکه اخلاقش با تو بد است هم یه نشونه استحتما جدی بگیر

بابا ۳ ساله اخلاقش با منبده عصبیه

یا حسین مننمیتونم با خیانتکنار بیام

من نمی خوام ته دلتو خالی کنمولی به لایک نیستاینکه اخلاقش با تو بد است هم یه نشونه استحتما جدی بگیر

دل منو خالی کردی

میگم ک اخلاقش کلا عصبیه عصبی میشه سریع

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز