2777
2789
عنوان

کمممممک

171 بازدید | 30 پست

لباس مناسب برای باغ که نمیدونم جشنه یا مهمونی دور همی و دیدار اوله چی بپوووووشم؟؟؟؟که برای هر گزینه مناسب باشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به سنت توجه کنی والبته کوتاهی یا بلندی موهات به موی بلند اکثر لباسا مناسیه به نظرم یه لباس لخت ولاکچری بلند بپوش 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
باید به سنت توجه کنی والبته کوتاهی یا بلندی موهات به موی بلند اکثر لباسا مناسیه به نظرم یه لباس لخت ...

اخه اگه جشن نباشه ضایس که 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
باید به سنت توجه کنی والبته کوتاهی یا بلندی موهات به موی بلند اکثر لباسا مناسیه به نظرم یه لباس لخت ...

چرا لخت حالا🙄🙄اينستا نيست كه بابا جو ندين😜😜😜

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
اخه اگه جشن نباشه ضایس که 

چون بلند گفتم ضایع نمیشه میتونی دودست لباس همراهت ببری یکی تقریبا رسمی مثل کت وشلوار یکی پیراهن بلند لخت بدون استین  موهات اوتو بکش 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
چرا لخت حالا🙄🙄اينستا نيست كه بابا جو ندين😜😜😜

Lakht منظورشون بود فکر میکنم