2777
2789
عنوان

یه سوال

95 بازدید | 12 پست

اولا بگم خودم تو تیم دخترام و اینجوری نیست بخوام طرف مردا رو بگیرم

ولی چرا بعضی زنا از رو زن ستیزی سوییچ کردن رو مرد ستیزی

خب همونجوری که زن ستیزی بده مرد ستیزیم بده

خودتون بابا یا داداش ندارین که براتون عزیز باشه

قرار نیست یه مرد بده همه مردا لاشی باشن

یا یه زن بده همه زنا بد باشن

مردا ذاتا بد و اذیت کنن بعضیا شون کمتر

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آبجی به اونا هم حق بده بعضی هاشون ببخشید مرود تجاوز مردها قرار گرفتن بعضی ها مورد کتک زدن بعضی ها مورد هیزی و این باعث شده از همه بدشون بیان

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

تو این سایت اکثرا با آقایون بد هستن و حتی من دیدم توهین های بدی میکنن دلیلش هم اینه چون تجربه بدی تو زندگی خانوادگی یا مشترک داشتن و از پدر یا همسرشون آسیب دیدن، هر چقدر هم میگی جمع نبندید گوش نمیکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تو این سایت اکثرا با آقایون بد هستن و حتی من دیدم توهین های بدی میکنن دلیلش هم اینه چون تجربه بدی تو ...

تو فضای مجازی کلا همینجوریه

نمیشه که ادم انقدر نسبت به یه چیزی تعصبی باشه

بعد فک میکنن اگه شبیه خودشون نباشی پیک می حساب میشی

خانم ها فکر میکنن اگه در جواب بدی مرد بهش محبت کنن ضرر میکنن.در صورتی که برعکسه.مردها هم وقتی بی مهری زن ها رو میبینن به راه بد کشیده میشن که اونم باز غلطه.این طوریه که مردستیزی و زن ستیزی به وجود آمد

خانم ها فکر میکنن اگه در جواب بدی مرد بهش محبت کنن ضرر میکنن.در صورتی که برعکسه.مردها هم وقتی بی مهر ...

بنظرم از زور گفتن بهم میاد

وگرنه منم نمیتونم در جواب بدی خوبی کنم چه مرد باشه چه زن