2777
2789
عنوان

درد خیلی شدید پریود

222 بازدید | 26 پست

بچه ها من زمانی ک پریود میشم انقد وحشناک درد دارم کنمیتونم غذا بخورم ،راه برم همش گریه میکنم ،گرمی و دارو و مسکن و ایناهم فایده نداره ،دکترم چن سال پیش رفتم تو سونوگرافی هیچی نشون نداد .

امکانش هست رحممو در بیارم؟چون اصلا قصد حاملگی و ازدواجم ندارم

لطفا اگه میخواین قضاوت کنین یا مسخره کنین برین بیزون از تاپیک ،فقط اونایی ک اطلاع دارن جواب بدن ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عفونت داری عزیزم یا تنبلی داری یا هپرمونات بهم ریختست

برو مجدد ازمایش و سونو بده و از دکتر بخواه معاینه کنه برای عفونت.

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

تنبلی داری و فعلا سونو نشون نمیده

عین من

منم کارم به بیمارستان میکشید از بس که از درد فشارم میوفتاد

میرفتم زیر سرم

سونو هم میرفتم میگفتن نرمالی

بعد چند سال دوباره رفتم سونو گفتن تنبلی خیلی جزئی داری

نیاز به دارو نداری

دردمو با شیاف دیکلوفناک کنترل میکنم

حق داری

چند سالته

من 15 سالم بود ب این فکر میکردم که درش بیارم

ولی زنانگی یه زن رو رحم نگه میداره.منبع انرژی هست و باید باهاش ارتباط بگیری

هیچوقت نگو درد بیارم چون بدتره

اولا که رحمو در نمیارن مگر اینکه خدایی نکرده سرطانی چیزی داشته باشه طرف که دکتر بگه باید تخلیه شه

بعدشم در اوردن رحم صد تا مشکل برا خانم اینجا میکنه هم جسمی هم روحی میگن اصلا شخصیت طرف عوض میشه بعد تخلیه

کسایی که مثل شمان هر ماه موقع پریود میرن بیمارستان سرم میزنن خوب میشن

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠