naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان بازم لاغری😕😕😕😕😕😕😕 206 بازدید | 20 پست وای مردم ازبس تاپیک لاغری زدم خانما خواهش میکنم اگ میدونین قرص گارسینیا کابوجینیا خوبه و تاثیرداره یاهرقرص دیگ ای بهم بگین شدید نیازدارم😐😐😐😐😐😐😐😔😔😔😔😔 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/02/31 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bereydi عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5273 نه تاثير نداره همش عوارض دارهراه لاغري ورزش كردن و خوردن غذاهاي سالم سرخ كردني نباشه بايد مداوم باشه وگرنه نتيجه نميده لايك نكن مرسي اه
مامان_سامیار151 عضویت: 1395/07/08 تعداد پست: 21470 من اطلاعی ندارم ولی با مصرف هر قرصی مخالفم اینها فقط برای تبلیغاتشونه و مشخص نیست واقعا کسی نتیجه گرفته باشه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عوارضم نداره میدونی چندکیلوکم میکنن تویه ماه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 شاید تا حالا ده بسته خوردم چندکیلوکم کردی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bereydi عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5273 میدونی چندکیلوکم میکنن تویه ماه يكي از دوستام الان پنج ساله داره دارو ميخوره هر قرصي ماهواره تبليغ كرده خوردههر داروي گياهي و ژل و شربت و ماليدني و ...همه چي ولي فايده نداره چون كارش پشت ميزه و تحركش كم لايك نكن مرسي اه
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1232 چندکیلوکم کردی من اصلاااااا وزن ثابتی ندارم اصلااااااا یعنی روز به روز چاقتر میشمچون خیلی میخورم و هیچچچ تحرکی ندارمبه همین خاطر اگر وزن کم نکردم اما باعث شده چاقتر نشم با همین پرخوری و کم تحرکیم محتاجیم به دعا🙏🏻
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من اصلاااااا وزن ثابتی ندارم اصلااااااا یعنی روز به روز چاقتر میشم چون خیلی میخورم و هیچچچ ت ... قیمتش چنده روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1232 قیمتش چنده حدود ۵۰ ت۶۰ عدد توشهروزی دوتایکی قبل ناهاریکی قبل شام محتاجیم به دعا🙏🏻
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 حدود ۵۰ ت ۶۰ عدد توشه روزی دوتا یکی قبل ناهار یکی قبل شام ب نظرت ۱۰ کیلوتویه ماه کم میکنم؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 حدود ۵۰ ت ۶۰ عدد توشه روزی دوتا یکی قبل ناهار یکی قبل شام میدونی تنویید ریتاد خوبه یان روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....