2777
2789
عنوان

خرید عید🎈🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 118 پست
اهل خرید آنچنانی عید نیستم ولی امسال به چادر و کفش احتیاج شدید دارم ایشالا میخرم

خیلی دوست دارم بدونم سپاه به شما پول میده پروفایلت پرچم سپاهه؟

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتماااا به یادتون هستمشماهم سال خوبی داشته باشین انشالله امام زمان هم انشالله زودتر ظهور کنند❤️

ممنون عزیزم

الاهی امین🥹وای انشالله که امسال اخرین لحظه تحویل سال بدون اقا باشه الاهی که دل همه مردم ایران شاد بشه به حق امیرالمومنین

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ممنون عزیزم الاهی امین🥹وای انشالله که امسال اخرین لحظه تحویل سال بدون اقا باشه الاهی که دل همه مردم ...

الهی آمین🥹❤️

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اهل خرید آنچنانی عید نیستم ولی امسال به چادر و کفش احتیاج شدید دارم ایشالا میخرم

خواهرگلم سنگ اینارو به سینه نزن اینا لشکر یزیدن، لشکر یزیدهم معتقد بودن برحقن، یکار نکن فردای قیامت جلوتو بگیرن بگن تو قوم آدمای ناحق بودی

بازم میگم امسال عید قراره عید خوبی بشه

نوروز برای ایرانیا همیشه خوب بوده .. از این بازم میگما هم تا الان زیاد گفته شده

اخرین بار زمستون و برف قرار بود برامون خاطره بشه 😁

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خواهرگلم سنگ اینارو به سینه نزن اینا لشکر یزیدن، لشکر یزیدهم معتقد بودن برحقن، یکار نکن فردای قیامت ...

عزیزم چقدر مهربون و با ادبی ولی من معتقدم سرباز های ارگانیک که عکس اش رو با افتخار پروفایل زدم سرباز های امام زمان(عج) تو این دوره اند دلایل هم زیاد دارم که واضح و مشخصه همین سبز دوست بودن که منطقه خاور میانه رو از لوث وجود ناامنی داعش پاک کردن یک ایران که نه منطقه به سپاه قدس ما مدیونه وقتی میبینم همون کسایی که تفکر داعش رو تاسیس کردند سپاه رو تروریستی اعلام کردن مصمم تر میشم روی عقیده ام و امیدوارم رو سفید و عاقبت به خیر بشم

🇮🇷💚

خواهرگلم سنگ اینارو به سینه نزن اینا لشکر یزیدن، لشکر یزیدهم معتقد بودن برحقن، یکار نکن فردای قیامت ...

باشه ولی خودت خواست به همین جمله باشه ها

نکنه سختی های زندگی و این دنیا باعث بشه بریم توی لشکر یزید و کودک کش زمانه...

نوروز برای ایرانیا همیشه خوب بوده .. از این بازم میگما هم تا الان زیاد گفته شدهاخرین بار زمستون و بر ...

😂😂 خوش به حالشون روشون میشه باز این حرفا رو بزنن

من بودم اینحور ضایع میشدم هر دفعه روم نمیشد سرم رو بیارم بالا

عزیزم چقدر مهربون و با ادبی ولی من معتقدم سرباز های ارگانیک که عکس اش رو با افتخار پروفایل زدم سربا ...

بازم خوددانی.... من نه طرفدار اینام نه اونا فقط یه اتفاقایی تو این چند وقت افتاد که باعث شد تن و بدنم بلرزه نمیدونی حرص قدرت با آدم چه میکنه

باشه ولی خودت خواست به همین جمله باشه هانکنه سختی های زندگی و این دنیا باعث بشه بریم توی لشکر یزید و ...

من تو لشکر هیشکی نیستم نه اینا نه اون ترامپ گور به گور شده منو سختی های زندگی به اینجا کشونده الانم میبینم طرفداری بی چون و چرای بعضیا میخوام فقط یه تلنگری براشون باشه که بدونن لشکر یزید هم خودشون رو برحق میدونستن

بازم خوددانی.... من نه طرفدار اینام نه اونا فقط یه اتفاقایی تو این چند وقت افتاد که باعث شد تن و بدن ...

دقیقا حرص قدرت مخصوصا اگر طرف ظرفیت نداشته باشه خیلی خطرناکه ولی حکومتی که پشتوانه مردمی داره نیازی به دست و پا زدن نداره از طرفی جبهه مقابل سال هاست دارن سر همو میخورن تا به اجماع برسن یه لیدر انتخاب کنند سر خودشون رو هم زیر آب میکنند چه برسه به مردم ایران🙂

🇮🇷💚

آنقدر خیالبافی نکن برای خودت گناه داری تو ذوقت میخوره

برای من عید خوبی ان شالله در راهه

برای شما اگه نیست دیگه نمیدونم

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز