2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم ترجیح میدادی با کسی باشه که همسر دائمیته یا اسم طرفو میتونستی از تو شناسنامه پاک کنیاما بیخیا ...

آره واقعاً دلم میخواست بهتر باشه

ولی در دوران سادگی بودم بعد این اتفاق حریفتر شدم

نمیدونم شایدم الان ساده هستم

بعد میام میگم یا عقد نکنید نامزد بمونید یا اگر هم عقد میکنید رابطه نباشه اینجا میان جر میدن منو

کسی که بدون اشنایی ازدواج میکنه حداقل تا شش ماه نباید رابطه داشته باشه چون دوره شناخته

ولی بعد از اون معنا نداره

چه دلیلی داره کسایی که مدت طولانی عقد کردن رابطه نداشته باشن؟!

طلاق ممکنه تو سال اول دوم سوم و... بعد عروسیم پیش بیاد

خیلی طبیعیه

آره واقعاً دلم میخواست بهتر باشه ولی در دوران سادگی بودم بعد این اتفاق حریفتر شدم نمیدونم شایدم الان ...

نه به نظرم تو زندگی ادما یه جرقه یه اتفاق کوچیک گاهی واقعا ادمو تغییر میده

انگار دوروبرشو بهتر میبینه

دیگه چیزیه که شده چیزای مهمتر از بکارت وجود داره مرد عاقل میفهمه

نه به نظرم تو زندگی ادما یه جرقه یه اتفاق کوچیک گاهی واقعا ادمو تغییر میدهانگار دوروبرشو بهتر میبینه ...

من خودم میخواستم با تنها مرد زندگیم تجربه کنم الان چون این اتفاق افتاده میگم پس برم باهاش بسازم

من خودم میخواستم با تنها مرد زندگیم تجربه کنم الان چون این اتفاق افتاده میگم پس برم باهاش بسازم

من میفهمم چی میگی

اکثر ما دخترای ایرانی همینیم

بخاطر اینکه اینطوری تربیت شدیم شده طرز فکرمون

ولی بقیه کشورا اینطوری نیستن مثلا

اصلا براشون مهم نیست خیلیاشون سنیم پایین باکره نیستن دیگه برای اونا مثه اینه که غذای مورد علاقشونو تا وقتی که همسر ایندشونو پیدا نکنن نخورن تا با اون بخورن😂🤦

من میگم نه اونجوری نه اینجوری که شما میخوایی خودتو بیچاره کنی بخاطر یه مسئله ساده

بعدا میفهمی خیلی اشتباه کردی🥲

زندگی با ادم اشتباه خیلی سخته

ممکنه بعدا با یه بچه طلاق بگیری و خیلی سختتر میشه همه چی

خیلیا زیر یه سقف رفتن و طلاق گرفتن از هرکدومشون بپرسی مسئله بکارت براتون مهم بود قطعا میگن نه و جونشونو برداشتن و رفتن

تو خونه خودمون یه نمونه اشتباهش بود نه تنها مامانم بلکه من و داداشامم خیلی اذیت شدیم خیلی

مشکل همسرت چیه اصلا؟