2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 77 پست
اره خب ابنم هست ولی جاریم اینجوریه تو خانوادشون میترسم فک کنن من بدرد شوهرم نمیخورم 

دفعه دیگه شوهرت گفت من کمک مالی میکنم بگو همسر من دنبال پول من نیست اون خودمو دوس داره اون عاشق اینه که روحیم لطیفه و دنبال هنرم 

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
فقط رو این ینفر انقد حساسماا اصلا خودمم باورم نمیشه اینجوری شدم من اصلا همچین ادمی نبودم اخه 

رو خودت کار کن عزیزم کاملا عادی برخورد کن و جوابشو نده تا اینجوری پیش خانواده شوهرت محترم تر باشی و اونم بفهمه تو اصلا برات مهم نیس، مهم اینکه خودت میفهمی چقدر خوشبختی و کلا دنیات با اون فرق میکنه پس حذفش کن و تمام

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس نباش منم اول حساس بودم فقط زندگیت تلخ میکنی ول کن جاری های من از اون صد درجه بدترن حالا با شوهراشون دختر خاله هم هستن یعنی مادر شوهرم خالشون خودت دیگه فکرش بکن من فقط سر وقتش جوابشون میدم با این که ۲۰ سالمه .تو چند سالته ؟

طلا دیگه اون ارج وقربو نداره الان با کلاسی به سادگیه یکی از آشناهای ما طلا سازن وضع توپ اما خانومش یه سرویس خیلی ظریف ویه حلقه داره همین خیلی خوشم میاد ازش.مودب و خوشتیپ ه اما بی حجاب نیست موهاشم اصلا رنگ نمیکنه اما همیشه خوب درست میکنه تو عروسیها.

من خدا را دارم😌
طلا دیگه اون ارج وقربو نداره الان با کلاسی به سادگیه یکی از آشناهای ما طلا سازن وضع توپ اما خانومش ی ...

من اصلا اهل طلا و این چیزا نیستم فقط این جاری رو مخم میره

جاری من خانوادش خیلی پولدارن یبار موقع خرید جهیزیم که قسطی میخریدیم با حالت تمسخر به مادرشوهرم گفت مامان مگه جهیزیه قسطی میخرن؟؟من خیلی ناراحت شدم بعداونم چندددبار پولداربودنشونو به چشم آورده ولی من مثثلایبارم نود کیلو بودنشو به روش نیاوردم😁

فقط خدا
من اصلا اهل طلا و این چیزا نیستم فقط این جاری رو مخم میره

سعی کن همیشه شاد باشی وبیشتر بخندی همین که ببینه تو قویتر از اونی برات کافیه.هرچیزی هم که خرید تبریک بگو اینا آدمای کوته فکری هستن بذار با این چیزا خوش باشن

من خدا را دارم😌
جاری من خانوادش خیلی پولدارن یبار موقع خرید جهیزیم که قسطی میخریدیم با حالت تمسخر به مادرشوهرم گفت م ...

اشغال عوضی بگو گوه ملتو نخوره داره میترکه 90 کیلو اخه 

چهندید پدیده    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)