2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 77 پست
مثلا میگه من 100 تومن واسه پول ماشینمون کمک کردم به همسرم اما خب من ته کاری که واسه شوهرم میکنم واسش ...

وا تو وظیفه ای نداری اخه.

الکی داری حرص میخوری واقعا 

اونم داره منت میزاره فک نکن شوهرش خوشش میاد از این حرکتش

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
سلام منم درد تورو دارم جاریم تو شهدرداری کار میکنه من خونه نشین کلی مول درمیا ه.هرمناسبت بشه کلی برن ...

من کارمندم ماهس 5 تومن دارم ولی مشکلم اینه که من مثلا خرج موسقی اواز میکنم تا بخوام طلا بخرم یا هرچی مثلا پیانو جدید خریدم 70 تومن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره مگه شوهرت از جاریت حرفی زده که این فکر میکنی

نه اون همیشه ازم تعریف میکنه که مثل اون ادم خشکی نیستم و همیشه خونمون رو گرم نگه میدارم ولی حس میکنم اون مثه یه مرد از لحاظ مالی پشت شوهرشه اما من ن 

من کارمندم ماهس 5 تومن دارم ولی مشکلم اینه که من مثلا خرج موسقی اواز میکنم تا بخوام طلا بخرم یا هرچی ...

خوبه دیگ هرچی عشقه باو ولش کن ک و ن لقش .اخرم تو ب احساسات و ارزوت میرسی ب اونی ک دلت میخواد مثل موسیقی ولی اون طمع پول داره.حالا من خیبی غصه میخورم ک حتی ی درامدم ندارم

خب جاریت میخواد هرست بده تو چرا همچین اجازه ای بهش میدی؟ اگ اهل مادیات نیستی پس نباید برات مهم باشه

اهل مادیات نیستم اما حس میکنم اینجوری واسه شوهرم دارم کم میذارم

نه اون همیشه ازم تعریف میکنه که مثل اون ادم خشکی نیستم و همیشه خونمون رو گرم نگه میدارم ولی حس میکنم ...

زن باید زنانگی داشته باشه خودت میگی مثل یه مرد اون حتی زنم نیست اگه باشه چرا هر کاری کنه میاد پیش شما میگه اون درواقع داره منت کارش رو سر شوهرش میزاره تو فقط بهش بگو به تو ربطی نداره که اون چی کار کرده هر کی زندگی خودش میکنه 

اهل مادیات نیستم اما حس میکنم اینجوری واسه شوهرم دارم کم میذارم

خب نذار رفتار اون تاثیر منفی روت بذاره، همیشه با اعتماد بنفس باش اینجوری اون به هدفش نمیرسه، الان خیلی خوبه که هم شغل خوب داری و هم به علاقه میرسی  و همسرتم حمایتت میکنه دیگه چی مهم تر از این

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.