2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا میترسی

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

سعی کن یه هفته ای بری خونه فامیلی آشنایی

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

هعی خواهر منم مثل تو بودم وقتی کارنامه میدادن سکته میکردم

ولی سنت ک میره بالاتر و یه مشکلاتی برات پیش میاد ک ارزو میکنی ای کاش به اون دوران برمیگشتی و از کارنامه میترسیدی ولی این اتفاقا برات نمیفتاد

نه اگه فضولی نمی کرد نمیگرفتند کارنامه پارسالم رو نگرفتند

مگه میشه نگرفته باشید خونوادت چیزی نگفتن؟

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

خراب کردم معدلم میاد 13 فکر کنم

آها خودت دانش آموزی

فک کردم زنگ زدن واسه بچت بری

دیگه هرچی بکاری همونو درو میکنی

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بجای اومدن تو نی نی سایت بشین درستو بخون گوشی و کوفت و زهرمار برات تو این دوره زمونه آینده نمیشه ۲۰ سالت ک بشه دورتو میبینی همه دوستات بهترین دانشگاه و رشته ها رو قبول شدن تو هیچی نشدی اگرم درس رو دوست نداری سریع تر یه حرفه یاد بگیر بفکر اینده ات باش

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀