2777
2789

تو فامیل شوهرم یکی هست یعنی از لحظه ی اول میبینمش شروع میکنه بابت همه چیش فخرفروشی و پز دادن

از تعداد لباساش،تا پدرش و مادرش و ...

بچه هامون هم سنن،پسر من تابستونا میره مدرسه ی فوتبال،اونم فهمید پسرشو ثبت نام کردکلا یه سال نمیشه پسرش میره فوتبال،برگشته میگه تو بچتو چرا هیچجا نمیذاری؟؟ پسر منو ببین الان فقط عضله شده بدنش😑

حالا پسرش چند سالشه؟!ده سالش کلا

یا دائم از ادب و درس پسرش تعریف میکرد امسال با پسر من همکلاسی شدن یعنی باورم نمیشه این همونه که مادره اونقدر تعریف میکرد ازش انقد این بچه زبونش درازه و سربه سر معلم میذاره تو کلاس،فقط هم حرفش اینه که بچه هام سرشون خیلی شلوغه

یا پسرش آب پاشیده بود رو پسر من لباسش خیس شده بود،پسر منم ته بطریش آب بود پاشیده بود به اون

با آب و تاب تعریف میکرد که پسرت شلنگ گرفته کل کتابای بچم خیس شده

انتظار هم دارن آدم جواب نده

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای نمیتونم تحملشون کنم

فکر کن باباش اومده بود دم درشون چیزی ببره،تند تند به همه میگفت بابام اومده بابام اومده زود باشین فلان چیز کجاست

یه لحظه موندم گفتم چی شده ؟؟؟ گفت بابام اومده بابام

چون باباش پول داره همه باید بهش احترام بذارن

واییی انقدددد بدم میاد ازین نوع ادمامای ی همسایه داشتیم دقیقااا اینطوری مغزززز مارو میخورد

بخدا مجبور نباشم صدسال ریختشو تحمل نمیکنم

قربون خدا برم فقط پول داده بهشون،اگه قیافه و چیزای دیگه هم تکمیل بود خدارو بنده نبودن

پسرش دوساله کلاس زبان میره ۴ تا کلمه نمیتونه درست کنه پیش هم یه جمله بگه

بخدا مجبور نباشم صدسال ریختشو تحمل نمیکنم قربون خدا برم فقط پول داده بهشون،اگه قیافه و چیزای دیگه هم ...

دقیقا همسایه ماام دخترش خداروشکر قیافه نداره ولی فقط یکم قد داره اونقدرم قدش بلند نبستا

ولی یکسرههه همسایمون پز اونو میده

وایییی قربون دخترم بشممم همه میگن چقددد قدش بلنده مثل خودمه دیگه

موهاشم خیلییی پر و بلنده و فلان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز