2777
2789
عنوان

امتحان مجازی

79 بازدید | 16 پست

امتحان انلاین دادیم بعد استادم اومده میگه اگه خودت نوشتی بیا مصاحبه تصویری اگرم نه بگو تا معرفیت نکنم به کمیته انظباطی 😐چیکار کنم من اخه این کارا چیه

اوه😐

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت جواب ندادی مگه؟

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

اگه گروهی تقلب کردید، جوابهاتون شبیه همه برای همون اینجوری گفته. اول از همکلاسی هات بپرس که به بقیه هم پیام داده یا فقط به شما پیام داده؟ اگه به همه پیام داده که چرت میگه صرفا میخواد راستی آزمایی کنه و بترسونه، اگه فقط به شما پیام داده یا فقط به چند نفر، قضیه جدیه.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

امتحان مجازی که کاملا مشخصه همه تقلب میکنن این کارای مسخرع چیه میکنه این استادهکمیته انضباطیم انقدره ...

بررسی نمیکنه. استاد نامه بزنه ۰.۲۵ انضباطی رد میکنند و نمره رو هم صفر میده یا اگه بدجنس باشه ۱۰ میده که پاس بشی و توی معدل اثر بزاره.

توی شیوه نامهٔ ابلاغی بوده این مورد

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

به منو دوستم و چند نفر دیگه

همونه

جوابهاتون شبیه همه

اساتید ما هم گفته بودند و هم بالای برگهٔ امتحانی نوشته بودن که به جواب مشابه نمره نمیدن.

وا یا خدا منم ترسوندی

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

بررسی نمیکنه. استاد نامه بزنه ۰.۲۵ انضباطی رد میکنند و نمره رو هم صفر میده یا اگه بدجنس باشه ۱۰ میده ...

الان نمیدونم چیکار کنم بگم خودم نوشتم تصویری میگیری سوال میپرسه ممکنه بلد نباشم از اون طرفم بگم خودم ننوشتم که خیلی بد میشه چرا انقد مارو اذیت میکنن اخه

کمک گرفتم یه جاهایی

اها پس احتمالا متوجه شده

بنظرم دوباره بخون بگو بیاد تصویری

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻