2777
2789

مبارکه عزیزم

تو شهر ما حداقل باید ۲۰۰ گرم داشته باشیم 🫠😢

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی چیز جالبی نیست، اما تنها چیزیه که داریم...💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مستاجرم ولی دلم نمیاد طلاهام بفروشم خونه بخرم ۶۰ گرم بیشتر ندارما باز دلم نمیاد😂

هیچی خونه نمیشه، به فکرش باش، طلا رو باز کم کم میشه خرید، ما خونه داشتیم اما چون چندسال ساخت بود خوشم نمیومد همه طلاهامو دادم نوساز خریدیم پشیمونم نیستم باز طلا میخرم کم کم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
هیچی خونه نمیشه، به فکرش باش، طلا رو باز کم کم میشه خرید، ما خونه داشتیم اما چون چندسال ساخت بود خوش ...

منم برام طلا اصلا ارزش نداره ولی چون شوهرم برا خانم اولش ک الان رحمت خدا رفته و نزدیک ۲۵۰ گرم طلا خریده الانم گذاشته برا بچه هاش برا من چیزی نخریده برا همین طلا نمیفروشم براش ک صاحب خونه بشه

خیلی مبارکت باشه ایشالا با دل خوش ازش استفاده کنی.. فقط برام سواله ک فقط با 76 گرم طلا تونستی بخری؟؟ خونه ها ک گرون شدن چجوری با یک و نیم خونه پیدا کردی؟! اطراف تهران انگاری زیادی ارزونن! ما شهرمون مسکن مهر 3 تومنه.. البته از قیمت پایین شهراش خبر ندارم.. چون مسکن مهرمون بالا شهری حساب میشه!

خیلی مبارکت باشه ایشالا با دل خوش ازش استفاده کنی.. فقط برام سواله ک فقط با 76 گرم طلا تونستی بخری؟؟ ...

کدوم شهرین خواستی بگو مسکن مهری، بالا شهره؟؟ آخه علاوه بر محل، مصالح بکاربرده هم تو قیمت دخیله که متاسفانه ...... بازم ملی ها از مسکن مهری ها خوبتره.

کدوم شهرین خواستی بگو مسکن مهری، بالا شهره؟؟ آخه علاوه بر محل، مصالح بکاربرده هم تو قیمت دخیله که م ...

ملی ک نو سازه بله ک بهتره.. 130 مترم هس و سه خواب.. معلومه ک بهتره.. ولی شهر ما دوتا مسکن مهر هس ک یکیش مابین دوتا شهرک بالاشهریه.. ک جفتشم از شهرکهای بنام استانمون محسوب میشن.. یکیش پایین شهره ک اونو قیمتشو نمیدونم راسش..

ملی ک نو سازه بله ک بهتره.. 130 مترم هس و سه خواب.. معلومه ک بهتره.. ولی شهر ما دوتا مسکن مهر هس ک ی ...

عزیزم متراژ بزرگ باشه و یا تازه ساخت باشه دلیلی بر خوب بودن نمیشه ولی انگاری بهتر از مهری هستن مگه مجتمع های تازه ساخت رسانه ای نشد که نشست کردن و اونهمه آدم متاسفانه........یادتون باشه یه بار زلزله که اومد متاسفانه مسکن مهری ها بیشترین اسیب رو دیدن اشتباه نکنم کرمانشاه اینا بود به هر حال ان شا... همشون رو بهتر بسازن که بیشتر قشر پایین رو به اونا میارن که اسیب نبینن و یا به زحمت نیفتن.

نه سکه دادم باقیم از رهن کم شدبرا خودم گرفتم جز بابا مامانم کسی نمیدونهختی شوهرم

شوهرت چرا نگفتی ؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خیلی مبارکت باشه ایشالا با دل خوش ازش استفاده کنی.. فقط برام سواله ک فقط با 76 گرم طلا تونستی بخری؟؟ ...

من شهرستان گرفتم

اینجا دوتومن میگن من یکو هفتصد دادم باقی از رهن کم شد

مستاجر داره الان

اسنانسور داره پارکینگ و انباریم داره

دو خوابه