ماه۰۰2 مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2218 عنوان میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست بچه ها من عاشق فیلم ترسناک بودم هرچی تو دنیا ترسناک ترینه دیدم و نترسیدم حتی یه درصد !انگار برام جوک بودن داستان هم زیاد خوندمولی امشب اینقدر درمورد آئین شیطان پرستی اون جزیره حرف زدیم من خیلی یجوری ام ... طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود امروز | 04:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9908 ربطی به اینستام نداره الان یجوری ام حس خوبی ندارم اخه اینستا داشته باشی باز میاد جلو چشمت بهرحال پبشنهاد بود اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2218 اخه اینستا داشته باشی باز میاد جلو چشمت بهرحال پبشنهاد بود هزار بار بدتر از اونا جلو چشمم بود امشب زیاد درموردش حرف زدم و اینکه تنهام شاید به خاطر اونه حس خوبی ندارم طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9908 ربطی به اینستام نداره الان یجوری ام حس خوبی ندارم بعدم این یه شیوه واسه پاکسازیه. اینکه یه دروغ گنده تر بگو تا دروغای دیگت پنهون بشه همش واقعی نیست اینا موضوعیه که کنترلی روش نداری فقط اعصابتو خراب می کنه الان یا برو دم پنجره نفس تازه کن یا یه فیلم ببین اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9908 هزار بار بدتر از اونا جلو چشمم بود امشب زیاد درموردش حرف زدم و اینکه تنهام شاید به خاطر اونه حس خوبی ... اره ولی اونا فیلم بود واقعی نبود اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا