2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراهمه سنگ کیسه صفرا گرفتنتو فامیل ما همه دارن عمل میکنن

بعلت نداشتن رژیم غذایی خوب و ورزش نکردن، الان همه غذاها شده قند و چربی و فست فود، البته استرس و غذاهای هورمونی هم باعث ایجاد سنگ صفرا میشه

من بعداز زایمان اینجوری شدم دکتر گفت بخاطر تغیرات هورمونی

بله دقیقا منم قبل از بارداری ازمایش ک دادم هیچ مشکلی نداشتم و ماه هفتم بارداری بودم ک خیلی حالمبد شد رفتم سونو معلوم شد سنگ صفرا دارم، هورمون پروژسترون در خانمهای باردار باعث ایجاد سنگ صفرا میشه، منم چون شاغل بودم و کارم سخت بود باید روزی دوتا شیاف پروژسترون میزاشتم و این تغییرات هورمونی باعث ایجاد سنگ صفرا شد، یک سال و نیم بعد از زایمانم رفتم سنگ صفرارو عمل کردم

کارش خوبه کسی عمل کرده دور وبرتون

آره

خودم و چند تا از اقوام عمل کردیم ،کارش خوبه،ولی نوبت به سختی میده،چون بیشتر تایمش رو به پیوند کبد مشغوله..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

بله دقیقا منم قبل از بارداری ازمایش ک دادم هیچ مشکلی نداشتم و ماه هفتم بارداری بودم ک خیلی حالمبد شد ...

منم هیچ علائمی تا قبل بارداری نداشتم ۲هفته بعد زایمان ی دفعه ای درد بی امان اومد سراغم ک گفتن صفرات هم سنگ داره هم التهاب هم عفونت ک دیگ عمل کردم

آره خودم و چند تا از اقوام عمل کردیم ،کارش خوبه،ولی نوبت به سختی میده،چون بیشتر تایمش رو به پیوند کب ...

خدا خیرت بده من رفتم پیشش توی اسفند عمل کردم یزد دستت دردنکنه