2777
2789

دلت هيجان و لاس زدن میخواد

ولش سینگلی بخدا بهتره

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

طبیعیه فکر کنم منم دلم یه چیز خوردنی جدید میخواد ولی نمیدونم چی😑🚶♀️

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم بابا شبا نمیدونم چ مرگم میشه

شبا عادیه🌚😂من شبا میگم کاش میشد شوهر موقت داشت صبحا غیب میشد،یا مثلا دوست پسر تایم دار،که هروقت حوصله نداشتی خاموشش کنی

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

شبا مزیته بالا روزا فروکش😂

نفهمیدم چی گفتی ولی همینکه تو میگی😂:)

شبا عادیه🌚😂من شبا میگم کاش میشد شوهر موقت داشت صبحا غیب میشد،یا مثلا دوست پسر تایم دار،که هروقت حو ...

اره بغلش کنی دست کنی تو موهاش نوازشش کنی اون دستش دور کمرت باشه بوس بوسیت کنه حرفای یواشکی بزنی بعد ازش خسته شدی تف کنی تو صورتش ی کشبده بخوابونی زیر گوشش با تیپا پرتش کنی وسط اتاق بره گمشه