2777
2789
عنوان

دخترخاله ام

109 بازدید | 13 پست

یه دخترخاله دارم که خیلی از من بزرگتره حدود بیست سال. دخترش با دخترم همسنن و گاهی میاد خونه ما با هم بازی کنن. یه همسایه طبقه پایین ماست که فوق العاده به صدا حساسه انقدر حساسه که از راه رفتن عادی ما هم ایراد میگیره و پیام میده راه نریم. دختر خالم و دخترش تپلی ان و در حالت عادی هم محکم قدم بر میدارن. امشب بهشون گفتم رعایت کنن. ولی ساعت ده یهو خودش و دخترش عمدا و محکم پا کوبیدن زمین و گفتش میخواسته عقده های بچه هامون رو سر همسایه خالی کنه. من با این که مهمانم بودن واقعا ناراحت شدم و با تن صدای بلند گفتم این چه کاری بود؟ به چه قیمتی؟ که بیاد دم خونه من دعوا؟ و گفتم دیگه تکرار شه نمیذارم دخترامون بیان دور هم. تازه به اشتباهش پی برد و عذر خواست. ولی از اونجایی که خیلی حساسه استرس گرفتتم. به نظرتون باید چکار میکردم؟ من دختر خاله ام رو واقعا دوست دارم خیلی در حقم خوبی کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش که درست نبوده حالا اینقدرم عصبانی نمیشدی یه هدیه میگرفتی میبردی واسه همسایه عذر خواهی میکردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کارش درست نبوده واقعا حق گفتی ولی چقدر بدم میاد از اینجور همسایه ها خب وقتی نمیتونید صدای راه رفتن ط ...

من نه مهمون دار هستم نه بچه هام شیطونن. طفلی ها شش ماهه یا یکسره پا تلویزیون ان یا پای گوشی که آقا بهش سخت نگذره زنگ زدیم صاحب خونه باهاش تمدید نکنه.

اشکال نداره عزیزم شما هم خیلی زود واکنش نشون دادید حالا فردا براش توضیح بدید از دلش در بیارید فراموش ...

از ظهر که سرو صداشون واقعا زیاد بود یکی دوبار سربسته و حتی مستقیم بهشون گفتم تا رعایت کنن. فکر نمیکردم با پنجاه و خرده ای سن بچه بازی دربیاره

کارش که درست نبوده حالا اینقدرم عصبانی نمیشدی یه هدیه میگرفتی میبردی واسه همسایه عذر خواهی میکردی

یه مرد مجرده. والا انقدر اذیتمون کرده ساعت شش عصر میخوایم مبل جابه جا کنیم زنگ میزنیم ازش ده دقیقه فرصت میگیریم. وکیلم هست میترسیم تو روش در بیایم ازارمون بده

یه مرد مجرده. والا انقدر اذیتمون کرده ساعت شش عصر میخوایم مبل جابه جا کنیم زنگ میزنیم ازش ده دقیقه ...

اگر مجرده که یه وعده غذایی کیکی چیزی ببری تموم میشه قضیه اینقدر سخت نگیر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از ظهر که سرو صداشون واقعا زیاد بود یکی دوبار سربسته و حتی مستقیم بهشون گفتم تا رعایت کنن. فکر نمیکر ...

اشکال نداره عزیزم خودت را ناراحت نکن برای من هم بارها پیش اومده کاملاً درکتون می کنم من اصلا روم نمیشه به مهمون حرفی بزنم فردا یک کم با هم بگو بخند کنید دخترخالتون هم فراموش می کنه و اتفاقا بیشتر رعایت می کنه که دیگه از این موارد پیش نیاد