یه دخترخاله دارم که خیلی از من بزرگتره حدود بیست سال. دخترش با دخترم همسنن و گاهی میاد خونه ما با هم بازی کنن. یه همسایه طبقه پایین ماست که فوق العاده به صدا حساسه انقدر حساسه که از راه رفتن عادی ما هم ایراد میگیره و پیام میده راه نریم. دختر خالم و دخترش تپلی ان و در حالت عادی هم محکم قدم بر میدارن. امشب بهشون گفتم رعایت کنن. ولی ساعت ده یهو خودش و دخترش عمدا و محکم پا کوبیدن زمین و گفتش میخواسته عقده های بچه هامون رو سر همسایه خالی کنه. من با این که مهمانم بودن واقعا ناراحت شدم و با تن صدای بلند گفتم این چه کاری بود؟ به چه قیمتی؟ که بیاد دم خونه من دعوا؟ و گفتم دیگه تکرار شه نمیذارم دخترامون بیان دور هم. تازه به اشتباهش پی برد و عذر خواست. ولی از اونجایی که خیلی حساسه استرس گرفتتم. به نظرتون باید چکار میکردم؟ من دختر خاله ام رو واقعا دوست دارم خیلی در حقم خوبی کرده
کارش که درست نبوده حالا اینقدرم عصبانی نمیشدی یه هدیه میگرفتی میبردی واسه همسایه عذر خواهی میکردی
یه مرد مجرده. والا انقدر اذیتمون کرده ساعت شش عصر میخوایم مبل جابه جا کنیم زنگ میزنیم ازش ده دقیقه فرصت میگیریم. وکیلم هست میترسیم تو روش در بیایم ازارمون بده
از ظهر که سرو صداشون واقعا زیاد بود یکی دوبار سربسته و حتی مستقیم بهشون گفتم تا رعایت کنن. فکر نمیکر ...
اشکال نداره عزیزم خودت را ناراحت نکن برای من هم بارها پیش اومده کاملاً درکتون می کنم من اصلا روم نمیشه به مهمون حرفی بزنم فردا یک کم با هم بگو بخند کنید دخترخالتون هم فراموش می کنه و اتفاقا بیشتر رعایت می کنه که دیگه از این موارد پیش نیاد