2777
2789
عنوان

کارتون

207 بازدید | 14 پست

شما هم‌مثل من کارتون‌دوس دارین  یا فقط من اینجوریم کارتونو‌همه چیز ترجیح میدم موثرترین‌کارتون که تو‌بچگی‌دیدین چی‌بوده و‌چه اثر مثبتی داشته؟ بگین🤗🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تماشای آنلاین فیلم و سریال با دوبله فارسی یا زیر نویس از بهترین سایت دانلود انیمیشن و فیلم خارجی به همراه جدیدترین فیلم های عاشقانه، کمدی، کارتون، تیزر، مستند و فیلم های رایگان در آرشیو سایت فیلم نت موجود است که امکان دانلود فیلم ها با ترافیک رایگان بدون کاهش حجم اینترنت فراهم شده است.

فوتبالیست ها 2018

انیمیشن انسان های نخستین 2018

دانلود انیمیشن جزیره سگ ها 2018

دانلود لوئیس و دوستان فضایی 2018

برای دانلود کارتون های با کیفیت و به روز دنیا با دوبله عالی و به صورت کاملا_رایگان#  به سایت فیلمگردی سر بزنید و از تماشای انیمیشن های ما لذت ببرید

محتوایماسالم#  

اینترنتمانیمبهاست#  

کارتونایمارایگانه#  

سلام به همگی

منم انیمیشن ها و کارتون های جدید رو خیلی دنبال می‌کنم. خصوصا که الان چند تا انیمیشن جدید 2020 اومده. بیشترشون تریلرشون اینجا هست. بعضی هاشون هنوز نیومده. مثلا باب اسفنجی در حال فرار رو خیلی دوست دارم ببینم ولی بخاطر کرونا دیر اکران میشه. یکی دیگه شون هم که فکر میکنم خیلی پرطرفدار بشه انیمیشن روح و مینیون ها 2 هست. لینک چندتاشونو گذاشتم کسانی که دوست دارن بتونن برن ببینن:

انیمیشن خانواده پاگنده

ایوان بی نظیر

لگو شزم جادو و هیولاها

انیمیشن بی باک 2020

انیمیشن نبض جنگل

من کلا عاشق کارتونم و با بچم نگاه میکنم ولی وقتی خودم کوچولو بودم تنسی تاکسیدو رو میدیدم این قدر دوستش داشتم اداشو در میاوردم بعدم که نوجوان شدم آخ آخ نگو و نپرس که به خاطر اینکه دیجیمون رو ببینم درس خوندن رو میذاشتم اونور اینقدر که عاشقش بودم من از دیجیمون درس شجاعت و ایستادگی در مقابل ظلم در هر شرایطی رو یاد گرفتم چیزی که اصلا در کارتون های امروزی وجود نداره و چقدر به پت و مت میخندیدم سر کارای احمقانشون و خیلی کارتون های دیگه