تماشای آنلاین فیلم و سریال با دوبله فارسی یا زیر نویس از بهترین سایت دانلود انیمیشن و فیلم خارجی به همراه جدیدترین فیلم های عاشقانه، کمدی، کارتون، تیزر، مستند و فیلم های رایگان در آرشیو سایت فیلم نت موجود است که امکان دانلود فیلم ها با ترافیک رایگان بدون کاهش حجم اینترنت فراهم شده است.
منم انیمیشن ها و کارتون های جدید رو خیلی دنبال میکنم. خصوصا که الان چند تا انیمیشن جدید 2020 اومده. بیشترشون تریلرشون اینجا هست. بعضی هاشون هنوز نیومده. مثلا باب اسفنجی در حال فرار رو خیلی دوست دارم ببینم ولی بخاطر کرونا دیر اکران میشه. یکی دیگه شون هم که فکر میکنم خیلی پرطرفدار بشه انیمیشن روح و مینیون ها 2 هست. لینک چندتاشونو گذاشتم کسانی که دوست دارن بتونن برن ببینن:
من کلا عاشق کارتونم و با بچم نگاه میکنم ولی وقتی خودم کوچولو بودم تنسی تاکسیدو رو میدیدم این قدر دوستش داشتم اداشو در میاوردم بعدم که نوجوان شدم آخ آخ نگو و نپرس که به خاطر اینکه دیجیمون رو ببینم درس خوندن رو میذاشتم اونور اینقدر که عاشقش بودم من از دیجیمون درس شجاعت و ایستادگی در مقابل ظلم در هر شرایطی رو یاد گرفتم چیزی که اصلا در کارتون های امروزی وجود نداره و چقدر به پت و مت میخندیدم سر کارای احمقانشون و خیلی کارتون های دیگه