2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم من

155 بازدید | 30 پست

بعدده سال مستاجری میخواستم خونه بخرم طلاهاموفروختم ی دونگ خونه تومهریه پدرشوهرم میخواد بده شوهرم میگ ن پشت سرم حرف میزنن میگن پدرش داده گفتم خب بده مهریه منه کلی ذوق خونه خریدن داشتم خیلی بدشانسم من

خوب تا خونه اوکی نکرده بودی چرا طلا فروختی

اون هفته طلا۲۲شدفروختم خونه باصابخونمون حرف زد برن معامله کنن نمیدونم چراهنوز صابخونه زنگ نزده خبربده قراربودامروز فردا برن ک متاسفانه نشدونرفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون هفته طلا۲۲شدفروختم خونه باصابخونمون حرف زد برن معامله کنن نمیدونم چراهنوز صابخونه زنگ نزده خبربد ...

خوب خوب جا فروختی حالا انشالله که خونه اوکی میشه اگر خدای نکرده نشد طلا اگر پایین امد سریع بخر دست دوم بخر یا آبشده

ای وای چ بدشانسی اخه چ حکمتی ک اینجوری میشه اخه چرا

نمیدونم بخدا شب و روزم شده گریه ، قیمت خونه بالا رفته و من موندم پول ای خدا،، ن جرات طلا خریدن دارم با اجرت سنگین ن خونه خوب پیدا میکنم

خوب خوب جا فروختی حالا انشالله که خونه اوکی میشه اگر خدای نکرده نشد طلا اگر پایین امد سریع بخر دست د ...

اره گفتم اب شده میگیرم چ کاری کردم فروختم شوهرم میگ بیخیال خونه خریدن شواخه چرا مردا انقد بی فکرن فقط حرف مردم براش مهمه

نمیدونم بخدا شب و روزم شده گریه ، قیمت خونه بالا رفته و من موندم پول ای خدا،، ن جرات طلا خریدن دارم ...

ایشالا ی خونه خوب پیدامیکنی نمیدونم چ حکمتیه این اتفاقا

اره گفتم اب شده میگیرم چ کاری کردم فروختم شوهرم میگ بیخیال خونه خریدن شواخه چرا مردا انقد بی فکرن فق ...

یعنی اگر به این مردا باشه ۵۰ سالشون بشه میگن برا کی می خواییم شوهر من که این طوریه جونم در امده تو این زندگی

یعنی اگر به این مردا باشه ۵۰ سالشون بشه میگن برا کی می خواییم شوهر من که این طوریه جونم در امده تو ا ...

دقیقا میگ خودم امسال میخرم میخواد ازباباش نگیره منم میگم اخه یک دونگ منه چیکارب توداره