داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 عنوان بارداری 60 بازدید | 10 پست خانم ها من بعد سه ماه رژیم و دارو برای جنسیت این ماه اقدام کردیم و نشد شوهرم میگه من دیگه قرص نمیخورم و ولش کن ادامه ندیم خیلی ناراحتم بعد چند سال راضی شده بود خودش همه چی سالم بود دو تا فولیکول غالب داشتم امروز | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 برای تعیین جنسیت قرص میخوره؟ چه قرصیه؟ بله تحت نظر دکتر بودیم
zahrahkhanoom عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 206 خب ایرادی نداره ماه بعد سر موعد باز اقدام میکنیدقرصم نخواست نخوره
داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 خب ایرادی نداره ماه بعد سر موعد باز اقدام میکنیدقرصم نخواست نخوره میگه قرص نخورم فایده نداره کلا بیخیال شیم انگار کل زندگیم خراب شده حسم اینجوریه خیلی ناراحتم
zahrahkhanoom عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 206 میگه قرص نخورم فایده نداره کلا بیخیال شیم انگار کل زندگیم خراب شده حسم اینجوریه خیلی ناراحتم قرص نخوره باردار نمیشید شما؟ مشکل اسپرم داره یا فقط به خاطر تعیین جنسیت اگه هست که بنظرم بذار نخوره
داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 قرص نخوره باردار نمیشید شما؟ مشکل اسپرم داره یا فقط به خاطر تعیین جنسیت اگه هست که بنظرم بذار نخوره نه هیچ مشکلی نداره فقط برای جنسیت یه دختر دارم میگفت کلا بچه نمیخواد دیگه الانم که راضی شده بود میگه پسر باشه وگرنه دختر دارم دیگه
zahrahkhanoom عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 206 نه هیچ مشکلی نداره فقط برای جنسیت یه دختر دارم میگفت کلا بچه نمیخواد دیگه الانم که راضی شده بود میگه ... خب عزیزم اگر همسرت راضی نباشه به بچه اوردن دوباره بعد ها چه پسر چه دخترش به مشکل میخوری به نظرم فعلا صبر کن شرایط کشور رو ببین چی میشه بعد به بارداریت فکر کن
داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 خب عزیزم اگر همسرت راضی نباشه به بچه اوردن دوباره بعد ها چه پسر چه دخترش به مشکل میخوری به نظرم فعلا ... راضی که شده بود ولی نگرفت دیگه سه ماهه داروهای گرون میگیریم هزار جور سونو آزمایش همه چی هم خوب بود نشد دیگه اینم میگه شاید یه سال طول بکشه من نمیتونم قرص بخورم دائم
zahrahkhanoom عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 206 راضی که شده بود ولی نگرفت دیگه سه ماهه داروهای گرون میگیریم هزار جور سونو آزمایش همه چی هم خوب بود ن ... منم نظرم اینه که فعلا چند ماهی صبر کن بعدشم اگر خواستین و شرایط نرمال بود بدون قرص دوباره اقدام کن جنسیت که زورکی نمیشه باید صلاح خدا باشه
داملا،، مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2951 منم نظرم اینه که فعلا چند ماهی صبر کن بعدشم اگر خواستین و شرایط نرمال بود بدون قرص دوباره اقدام کن ج ... منم همین نظر رو دارم ولی چون رژیم رو شروع کرده بودیم ادامه دادیم الانم که نشده شوهرم چون میگه یا الان باید میشد یا کلا بیخیال برای اون ناراحتم وگرنه میگفت یکسال دیگه دو سال دیگه مهم نبود