2777
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 10 پست

خانم ها من بعد سه ماه رژیم و دارو برای جنسیت

این ماه اقدام کردیم و نشد

شوهرم میگه من دیگه قرص نمیخورم و ولش کن ادامه ندیم

خیلی ناراحتم

بعد چند سال راضی شده بود خودش

همه چی سالم بود دو تا فولیکول غالب داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه قرص نخورم فایده نداره کلا بیخیال شیم انگار کل زندگیم خراب شده حسم اینجوریه خیلی ناراحتم

قرص نخوره باردار نمیشید شما؟ مشکل اسپرم داره یا فقط به خاطر تعیین جنسیت اگه هست که بنظرم بذار نخوره

قرص نخوره باردار نمیشید شما؟ مشکل اسپرم داره یا فقط به خاطر تعیین جنسیت اگه هست که بنظرم بذار نخوره

نه هیچ مشکلی نداره فقط برای جنسیت یه دختر دارم میگفت کلا بچه نمیخواد دیگه الانم که راضی شده بود میگه پسر باشه وگرنه دختر دارم دیگه

نه هیچ مشکلی نداره فقط برای جنسیت یه دختر دارم میگفت کلا بچه نمیخواد دیگه الانم که راضی شده بود میگه ...

خب عزیزم اگر همسرت راضی نباشه به بچه اوردن دوباره بعد ها چه پسر چه دخترش به مشکل میخوری

به نظرم فعلا صبر کن

شرایط کشور رو ببین چی میشه بعد به بارداریت فکر کن

خب عزیزم اگر همسرت راضی نباشه به بچه اوردن دوباره بعد ها چه پسر چه دخترش به مشکل میخوری به نظرم فعلا ...

راضی که شده بود ولی نگرفت دیگه

سه ماهه داروهای گرون میگیریم هزار جور سونو آزمایش همه چی هم خوب بود نشد

دیگه اینم میگه شاید یه سال طول بکشه من نمیتونم قرص بخورم دائم

راضی که شده بود ولی نگرفت دیگه سه ماهه داروهای گرون میگیریم هزار جور سونو آزمایش همه چی هم خوب بود ن ...

منم نظرم اینه که فعلا چند ماهی صبر کن بعدشم اگر خواستین و شرایط نرمال بود بدون قرص دوباره اقدام کن

جنسیت که زورکی نمیشه باید صلاح خدا باشه

منم نظرم اینه که فعلا چند ماهی صبر کن بعدشم اگر خواستین و شرایط نرمال بود بدون قرص دوباره اقدام کن ج ...

منم همین نظر رو دارم ولی چون رژیم رو شروع کرده بودیم ادامه دادیم الانم که نشده

شوهرم چون میگه یا الان باید میشد یا کلا بیخیال برای اون ناراحتم وگرنه میگفت یکسال دیگه دو سال دیگه مهم نبود