2777
2789
عنوان

بیاید واجبه

122 بازدید | 6 پست

واقعا خسته شدم از اطرافیانم

همه ب جز خانواده ام اعصابم میریزن بهم

مثلا دوست صمیمیم ی جوری بهم حسودی میکنه هرکار میکنم میخواد همون کارو کنه اون پشت کنکور موند من رفتم دانشگاه امسال ترم اولم حرف از درسم میزنم رشتم علوم ازمایشگاهیه و اینا ی جوری میشه درک میکنم سخته پشت کنکور موندن ولی خودش خواست ک بمونه ولی قشنگ متوجه حسادتش میشم ی جوری حرف میزنه

یا اگر مثلا ی چیزی بشه من بهش نگفته باشم توقع داره همه چیو بهش توضیح بدم خب خیلی چیزا شخصیه و حریم خصوصی هرروز هم پیام میدیم بهم حرف میزنیم دوست دارم یکم ارتباطم رو بدون این ک ناراحت بشه کمتر کنم ن قطع رابطه ولی ارتباطم در حد معمول شه

چرا قطع ارتباط نمیکنی با اونایی که الکی ازت انرژی میگیرن؟

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب موقعی فهمیدی که حسادت چیه ،من تو ۳۰به بعد فهمیدم ،همه رفیق نیستن،اینکه تو روت خوبن عالی هستن پشتت بد بگن،اینکه تو وت خوبن عزیزم عزیزم میگن،ولی آبرومو میخوان ببرن،من همه ی آدم هارو مث خودم دیدم،اشتباه زندگیم این بود آگاه شدم هیچ کس خیرتون نمیخواد پس

موفقیتتو جار نزن،پنهونی کار انجام بده هیچ کس جز خانواده خیرتون نمیخواد

نمیدونم ولی اخه شش ساله دوستیم حس میکنم ی جوریه بخوام باهاش قطع رابطه کنم

نه

من خودم با دوست ۵سالم دارم قطع ارتباط میکنم؛ خیلیم اعصابم آروم تره و درگیری ذهنیم کمتره

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

از من میشنوی تو این دوره زمونه دور دوست ودوست بازی روخط بکش الان کسی به اسم دوست صمیمی وجود نداره دوستت فقط مادرت دیگه هیچکس انقد اخلاق ورفتارا عوض شده دیگه نمیشه به کسی به عنوان دوست اعتماد داشت یا تو زندگیت بیاریش