ویکتوریا__سیکرت مدیر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 عنوان خرسی بزرگ | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست یه خرسی بزرگ میخام بخرم هدیه ولنتاین بدم برا خواهرم چون دعوامون شد خیلی دعوای بدی کردیم شاید سخت آشتی کنه بعد ۶ تومن قیمتش بنظرتون هزینه کنم؟ یه گوی موزیکالم گرفتم خواهرم ۱۶ سالشه من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم امروز | 00:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 557 آخه من ۳۱ سالمه کار بدی کردم زدمش دعوامون شد زدیش باید بیشتر خرج کنی به نظرم یه گوشی جدید یا طلایی چیزی براش بخر
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 خب یه خرس کوچیکتر بخر تا دو سه تومن فقط از همون خوشم اومد😕 فردا میرم دوباره ببینم یه قیمت مناسب تر پیدا نمیکنم من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
mahijoonmm عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 4349 یه صورتی خوشرنگی بود دیدم ولی راستش برا قیمتش دو دل شدم حیفه اون پول واسه خرس
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 زدیش باید بیشتر خرج کنی به نظرم یه گوشی جدید یا طلایی چیزی براش بخر بخدا ندارم دیگه خیلی جواب داد اعصابم خراب کرد یه گوی چراغ خواب موزیکالم گرفتم من غلط کنم دوباره دعوا کنم ورشکست کردم من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
_سلین_ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 5175 بخدا ندارم دیگه خیلی جواب داد اعصابم خراب کرد یه گوی چراغ خواب موزیکالم گرفتم من غلط کنم دوباره دعوا ... تهرانی ؟
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 شیش تومن بدی به خرس؟؟؟؟یعنی من اگر این حرکت و بزنم و مامانم بفهمه میگف خودتون یه پا خرسین بعد رفتی ی ... دقیقا من مادرم بفهمه ۶ تومن دادم برا خرسی تحویل باغ وحش میده منو من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 557 بخدا ندارم دیگه خیلی جواب داد اعصابم خراب کرد یه گوی چراغ خواب موزیکالم گرفتم من غلط کنم دوباره دعوا ... حالا دور از جون خواهرت ولی بخدا این دهه از بچه ها رو اعصابن آدم زود جری میشه
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 تهرانی ؟ نه من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
صفر_فعلی_صد_آینده_۱۸ عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1723 دقیقا من مادرم بفهمه ۶ تومن دادم برا خرسی تحویل باغ وحش میده منو خب خواهر من نکنن بیخیال 🤣
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 حالا دور از جون خواهرت ولی بخدا این دهه از بچه ها رو اعصابن آدم زود جری میشه خیلی جواب میده ولی دختر خوبیه من همیشه باهاش مثل بچه رفتار میکنم ولی دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
_سلین_ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 5175 نه گفتم اگه تهران هستی بهت بگم قیمت مناسب ترشو میتونستی پیدا کنی
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 557 خیلی جواب میده ولی دختر خوبیه من همیشه باهاش مثل بچه رفتار میکنم ولی دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم بخاطر سنشه ماخودمونم شاید اون طور بودیم
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 عروسک خریدن عالیهولی خب با این مبلغ میشه چیزهای دیگه ای خرید که بتونه بهتر ازش استفاده کنهمثلاً ایرپ ... همه چی داره فقط همین خرسی نداره من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
ویکتوریا__سیکرت مدیر استارتر عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 294 گفتم اگه تهران هستی بهت بگم قیمت مناسب ترشو میتونستی پیدا کنی نه عزیزم تهران نیستم مرسی ازت من جنگیم...من دعواییم...من به هیچ خدایی چشم نمیگم
هکر___قلب عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3561 خیلی جواب میده ولی دختر خوبیه من همیشه باهاش مثل بچه رفتار میکنم ولی دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم مگه چجوری زدیش که اینهمه عذاب وجدان گرفتی.؟پدرمادرت نبودن اونلحظه جلوتو بگیرن.؟بعدشم الان دخترای این دهه مثه ما دهه شصت یا هفتادیا نیستن آرووم باشن