2777
2789
عنوان

کراااشم بیایید😬

130 بازدید | 21 پست

سلام

من میخوام عکس خودمو که تو باشگاه گرفتم استوری کنم تو اینستا

که کراشم ببینه

همرم هاید میکنم که فقط اون ببینه

یا اینکه میزارمش تو کلوز فرند

بعد میگم تو این اوضاع ایران که الان اینجوریه و ... زشته عکس خودمو بزارم؟ ممکنه بدش بیاد؟

من خودم هرروز برای بچه هامون گریه میکنم ولی فقط برای کراشم میخوام بزارم به نظزتون بده؟ ممکنه اونم بدش بیاد؟ یا به نظرتون اوکیه؟

زیرش هم میخوام بنویسم ((تنها چیزی که این روزا حالمو کمی بهتر میکنه)) منظورم باشگاس

لطفا راهنماییم کنید

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

😑😑😑😑

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بودم همچین کاری نمیکردم نظر خودم اینه😐

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

😑😑😑😑

چیهه

من راهنمایی خواستم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
ممکنه ناراحت بشه به احتمال زیا اگه عرزشی نباشه

نه بابا نبست

لایکاشو میبینم

من بودم همچین کاری نمیکردم نظر خودم اینه😐

میشه لطفا بگید چرا

من اونموقع ها ی هنر پیشه رو گذاشتم زیرش نوشتم

میپرسم چرا از نظرت جذابه؟

مشکی پوشیده

خدایییااااا حافظشوووووو پاککککک کننننم

کاربر قدیمی سایتم(صرفا برای یعده فضول zwcfhklpy3456) ( :

ارههه

یعتی نزارم؟

پس احتمالش زیاده فعلا نزار به نظرم یه استوری مرتبط با همون چیزا بزار

کلی گزاشتم مرتبط با جاویدنام ها ولی میخواستم از خودم بزارم ببینم واکنشی داره

میشه لطفا بگید چرا

مناسب نیست عزیزم اونم واسه الان میتونید فعلا یه چیز دیگه بزاید یواش یواش بری جلو استوری که میزاری فقط لایک میکنه؟ یا ریپ هم میزنه؟

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

مناسب نیست عزیزم اونم واسه الان میتونید فعلا یه چیز دیگه بزاید یواش یواش بری جلو استوری که میزاری فق ...

قبل این جریانات از خودم میزاشتم لایک میکرد

چندتاشو ریپ هم میزد

یه بار گفت زیبا ( عکس خودم بود)

و حالا چیزای دیگه که ریپلای کرد

2790
2778
2791
2779
2792