2777
2789
عنوان

اگر پسری

181 بازدید | 5 پست

از زیباییتون و خانوادتون تعریف کنه ... مدام پیگیرتون باشع که کجاییین و فلان و خیلی خوب به حرفاتون گوش کنه ولی بدونه شما در شرایطی نیستید که بهتون ابراز علاقه شفاف کنه ...آیا علاقه داره بهتون ؟

اصلا از رفتار طرف خودت میتونی بفهمی ببین حست چی میگه همون درسته

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی در شرایطی نیستین؟ بعدم ممکنه کاراش هیچ معنی نداشته باشه.من باررها برام پیش اومده یکی هم منو میدیده نیشش باز میشده هم پیگیرم بوده ازم خبری نبوده بخاطر صمیمیتی ک داشتیم صرفا منو مثل خواهرش میدیده آخرشم اومده بهم گفته من از فلانی خوشم میاد اگ میشه تو باهاش حرف بزن😂

ینی چی در شرایطی نیستین؟ بعدم ممکنه کاراش هیچ معنی نداشته باشه.من باررها برام پیش اومده یکی هم منو م ...

بهتون گفته بود چقدر زیبا و جذاب و خوشتیپ هستین؟ب من گفته!البته واقعا هستم چون خانما هم همینو میگن بم