2777
2789
عنوان

خوشگل بی عقل

94 بازدید | 17 پست

من خیلی خیلی گند زدم به زندگی اگه عقل داشتم 22سالگی با مهندس پتروشیمی ازدواجمو میکردم یا نه سرکار میرفتم یا حداقل مهاجرت میکردم اما خواستگارامو رد کردم استعدامو حیف کردم فیلمای کره ای مستند های سیاسی نگا میکردم دوچرخه سواری میرفتم با دوستام دنبال مسخره بازی بودم آخر سرم ی لیسانس حقوق گرفتم الان 27سالمه افسرده شدم قدر فرصتا رو بدونید حسرت پشیمونی خیلی میسوزنه دل آدمو همش دلم میخاد بگن معصوم بیدار شو خواب بود تو تو تازه18سالته شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرصت های جدید هم پیدا میشه همیشه، سعی کن جای غصه خوردن دنبال فرصت جدید بگردی

چون منم مثل شما بودم تازه تو ۲۷ سالگی اومدی به حال خودت ولی من ۳۴ سالگی فهمیدم با زندگیم چه کردم

عزیزم زندگی کردی

چرا فکر میکنی بیهوده بوده

عشقش کردی

ول کن بابا گور بابای شوهر

خالا بگرد دنبال کار هنوز سنی نداری

این حرفا واسه ادم ۸۰ ساله اس

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸
من احمق میخواستم بخاطر این که هنوز زوده با دوستام برم مسخره بازی کنم خواستگار پول دارمو رد کنم

چن سالته حیف نکن هیچکدوم از فرصتا رو من همیشه تو بهشت بودم اما با دستای خودم تبدیل به جهنم کردم

عزیزم زندگی کردیچرا فکر میکنی بیهوده بودهعشقش کردیول کن بابا گور بابای شوهرخالا بگرد دنبال کار هنوز ...

آخه همه خواستگارام خیلی حیف بودن مخصوصا مهندس پتروشیمی اینقدر آقا خانواده دار بود حالا اینا بکنار فرصتای دیگه رو هم مفت از دستم دادم

آخه همه خواستگارام خیلی حیف بودن مخصوصا مهندس پتروشیمی اینقدر آقا خانواده دار بود حالا اینا بکنار ...

تو توی هر سطحی باشی توی همون سطح قدرت انتخاب داری

یه اسم مهندس پتروشیمی رو بت کردی برای خودت

توی ازدواج مدرک تنها چیزیه که بهش فکرم نمیکنی

سلام من ۱۸ سالمه و افسردم

تو نمیدونی چه گنج بزرگی تو دستته 18سالم بود تو بهشت بودم هر چقدر بهم میگفتن معصوم چشمتو باز کن قشنگی های زندگیتو ببین انگاری کر کور بودم هیچی نمیدیدم نمیشنیدم زندگی اگه بکام آدم باشه آدم قدر ندونه خیلی بد تاوان میده خوشی زده بود زیر دلم

تو توی هر سطحی باشی توی همون سطح قدرت انتخاب دارییه اسم مهندس پتروشیمی رو بت کردی برای خودتتوی ازدوا ...

ن اسمشو بت نکردم تو نمیشناسیش نمیدونی چه جواهری بود یعنی شعور ادبش تو ی لول دیگه ی بود اما من چهار بار تغییر رشته دادم آزمون وکالت فرهنگیان قبول شدم مصاحبه رو نخوندم رد شدم کلاسای تقویتی رو نصف ول میکردم پولامو هدر میدادم فرصتای شغلیمو راحت از دس میدادم اینقدر اشتباه کردم که حدی نداره

ن اسمشو بت نکردم تو نمیشناسیش نمیدونی چه جواهری بود یعنی شعور ادبش تو ی لول دیگه ی بود اما من چها ...

مهم اینه الان دیگه نمیخوای تکرارشون کنی

اقتضای سنت بوده تموم شد و رفت

از امروز چه میخوای کنی مهمه

[QUOTE=410774250]فکر کن من نسخه خودتم تو گذشته...باهام حرف بزن[/QUOT خودتو دوس داشته باش قشنگی های زندگیتو ببین تلاش کن تو هر شرایطی ذهنتو درس تربیت کن چن تا مهارت یاد بگیر که این عمر عزیز تو عین باد میگذره به نجواهای منفی ذهنت گوش نکن باوراتو درس کن کتاب خوب زیاد بخون وصد البته دوس خوب انتخاب کن که ی نعمت خیلی باارزشی هستش