من خیلی خیلی گند زدم به زندگی اگه عقل داشتم 22سالگی با مهندس پتروشیمی ازدواجمو میکردم یا نه سرکار میرفتم یا حداقل مهاجرت میکردم اما خواستگارامو رد کردم استعدامو حیف کردم فیلمای کره ای مستند های سیاسی نگا میکردم دوچرخه سواری میرفتم با دوستام دنبال مسخره بازی بودم آخر سرم ی لیسانس حقوق گرفتم الان 27سالمه افسرده شدم قدر فرصتا رو بدونید حسرت پشیمونی خیلی میسوزنه دل آدمو همش دلم میخاد بگن معصوم بیدار شو خواب بود تو تو تازه18سالته شده
تو نمیدونی چه گنج بزرگی تو دستته 18سالم بود تو بهشت بودم هر چقدر بهم میگفتن معصوم چشمتو باز کن قشنگی های زندگیتو ببین انگاری کر کور بودم هیچی نمیدیدم نمیشنیدم زندگی اگه بکام آدم باشه آدم قدر ندونه خیلی بد تاوان میده خوشی زده بود زیر دلم
تو توی هر سطحی باشی توی همون سطح قدرت انتخاب دارییه اسم مهندس پتروشیمی رو بت کردی برای خودتتوی ازدوا ...
ن اسمشو بت نکردم تو نمیشناسیش نمیدونی چه جواهری بود یعنی شعور ادبش تو ی لول دیگه ی بود اما من چهار بار تغییر رشته دادم آزمون وکالت فرهنگیان قبول شدم مصاحبه رو نخوندم رد شدم کلاسای تقویتی رو نصف ول میکردم پولامو هدر میدادم فرصتای شغلیمو راحت از دس میدادم اینقدر اشتباه کردم که حدی نداره
[QUOTE=410774250]فکر کن من نسخه خودتم تو گذشته...باهام حرف بزن[/QUOT خودتو دوس داشته باش قشنگی های زندگیتو ببین تلاش کن تو هر شرایطی ذهنتو درس تربیت کن چن تا مهارت یاد بگیر که این عمر عزیز تو عین باد میگذره به نجواهای منفی ذهنت گوش نکن باوراتو درس کن کتاب خوب زیاد بخون وصد البته دوس خوب انتخاب کن که ی نعمت خیلی باارزشی هستش