2777
2789
عنوان

خونه تکونی🏡🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 57 پست
من هر چی ظرف تو کابینت ها داشتم شستم نقاشی داشتم خاک گرفته بود

منم اونایی که مصرف میکنم رو میشورم بقیه رو دستمال میکشم،کاش یه چوب سحر آمیز بود میزدمش همه چی خودش تمیز میشد😂

‏همیشه خوشبین باش مثلا اگه از پله ها افتادی پایین بگو عهههه چه زود رسیدم😂😔

امروز همت کردم یخچال تمیز کردم آشپزخونه بهم ریخته فردا احتمال داره فرش آشپزخونه بشورم

وای یخچال خیلی مرحله ی بزرگیه برای من😂

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اونایی که مصرف میکنم رو میشورم بقیه رو دستمال میکشم،کاش یه چوب سحر آمیز بود میزدمش همه چی خودش ت ...

دقیقا با اجی مجی🪄😂

تاحالا دوبار تمیز کاری اساسی انجام دادم

من سه ماه پیش تمیز کردم

ماه قبل هم مهمان بیست نفره داشتم بازم ظرفا تو کابینت خاک گرفته

پرده ها رو شستم گذاشتم

هنوزم مونده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من سه ماه پیش تمیز کردمماه قبل هم مهمان بیست نفره داشتم بازم ظرفا تو کابینت خاک گرفتهپرده ها رو شستم ...

منم خیلی دلم میخواد ماهی یکبار اساسی تمیز کنم ولی نمیدونم چجوری چیکار کنم تجربه م کمه حس میکنم

منم خیلی دلم میخواد ماهی یکبار اساسی تمیز کنم ولی نمیدونم چجوری چیکار کنم تجربه م کمه حس میکنم

بهترین کار برنامه ریزیه

اگه توانشو داری باید هرروز ی قسمتی رو تمیز کنی من امتحان کردم عالیه همیشه خونه مرتب وتمیزه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

صبح شروع کردم ظهر تموم شد انگار تو آشپزخونه بمب ترکیده در کنار اینا گوشت خورد کردم شستم بسته بندی کر ...

آخی عزیزم خسته نباشی عوضش فردا ک در یخچالو باز میکنی کیف میکنه برق افتاده😍

عزیزم یه سوال شما کف طبقه های شیشه ای یخچال چیزی میزاری؟مثلا یه نوع کفپوشی چیزی اگه خوبه منم بخرم

بهترین کار برنامه ریزیهاگه توانشو داری باید هرروز ی قسمتی رو تمیز کنی من امتحان کردم عالیه همیشه خون ...

چجوری مثلا؟🥺

من انگیزه م خیلی کمه خیلی کم انرژی ام صبحا دیر بیدار میشم ب کاری نمیرسم😔دست خودمم نیس اصلا نمیتونم زودتر بیدار بشم