2777
2789
خب یک فرد ۲۱ ساله متوجه علایقش نیشه اگر از خودش هم بپرسی میگه میخاد دختر باشه یا پسر نیز به دکتر نیس ...

بردمش دو سه جای مختلف هم بردم حتی از شهرستان با همسرم پاشدیم رفتیم تهران جلسه مشاوره حضوری فردا هم دوباره جلسه دومشه

دوست عزیز گرایش جنسی یک چیزه، هویت جنسی یک چیز دیگه.

یک فرد ترن س، هویت جنسی ذهنیش با بدنش همخوان نیست. تو مغزش دختره مثلا ولی تو بدن پسر. حتی گاها ادر ین افراد بیضه پنهان در دختر ، و یا رحم در پسر دیده شده. یعنی مشکل کامل مشهوده، هویت جنسی فیزیکیش هم یکدست نیس.

حالا سوای این قضیه گرایش جنسی داریم. من نمیدونم این مسئله گرایش به همجنس یا هردو واقعیه, بیماریه یا هرچی. ولی متفاوت با هویت جنسیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردمش دو سه جای مختلف هم بردم حتی از شهرستان با همسرم پاشدیم رفتیم تهران جلسه مشاوره حضوری فردا هم د ...

خب نتیجه چیشد ؟ دکتر جیزی نگفت ؟

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

حالا اگه یک فرد خودش رو دختر بدونه در قالب بدن یک پسر، این فرد خب مثل یک دختر گرایش به جنس پسر داره . این همجنس گرایی نیست.

ولی اگه همین فرد گرایش به دختر داشته باشه، همجنس گراست! چون در نهایت بخواد تغییر جنسیت بده میشه دختر خودش.

امیدوارم متوجه قضیه شده باشی.

گفت ترنسه ولی باهاش که حرف زدم گفت دوست داره پسر بمونه

ای وای شرایط چقدر سخت شد

ان شا الله درست میشه همه چی 😢

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
کشورهای غیرمسلمان.شما الان عاقلانه افتادید دنبال مشاور. ولی اطرافیان معلوم نیست چند وقت بعد اگه بفهم ...

خودش به شدت به چین علاقه داره احتمالا بفرستمش اونجا

خودم خیلی با گرایش جنسیش و اینکه دوست داره رفتار لوسی داشته باشه مشکلی ندارم ولی شوهرم خیلی بدش میاد

خودش به شدت به چین علاقه داره احتمالا بفرستمش اونجاخودم خیلی با گرایش جنسیش و اینکه دوست داره رفتار ...

این روزهای سختتون هم میگذره عزیزم.

بهتون واقعا افتخار میکنم که چطور با مسئله برخورد میکنید. عقل و درایت واقعا چیز کمیابیه .

مشاوره هارو حتما ادامه بدید.