2777
2789
عنوان

کراتین مو

74 بازدید | 21 پست

من موهام تا زانومه بعد خالم کراتین کاره از یه شهر دیگه داره میاد شهر ما بابام بی خبر از من به خالم گفته که بیاد موهای منو کراتین کنه من خبر نداشتم حالا جدا از هزینه بالاش من الان کنکوریم بعد کسی نمیفهمه که من دارم درس میخونم مامانم میگه کسی نفهمه بهتره بعد من بخوام کراتین کنم خالم اینا چند روز میان میمونن خونه ما من هم مامانم میره سر کار هم بابام بعد من چیکار کنم تنها بابام این همه وقت نگفته به من تا امشب بعدم من اصلا شرایط مراقبت ازش رو ندارم از یه طرفم بابام سر خود گفته من اللن موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام بده حس و حالت عوض میشه

مراقبت های بعدش چی هر روز باید سشوار بکشی من خودم میرم حموم باور نمیکنی یکساعت و نیم به بالا تو حمومم بعد یک ساعت سفارش بکشم خیلی وقتم میره از یه طرفم خالم اینا بیان خونمون میمونن نمیرن من معذبم دفعه قبلی تو کنکور تیر ماه اومدن یک ماه موندن من هیچی نتونیتم بخونم و حتی کنکورش هم نرفتم بدم

کراتین نکن

میریزه و بعد یه مدت که اثرش بره موهات حالتیپوکی میگیره. هرچقدرم میگن موادش خوبه اینا اصلا گوش نده

یک ماه اولم میچسبه کف سر و کلا انگار مو چربه

هرکی گفت نمیریزع فلان گوش نده دروغمیگن . ۹۵ درصد ادما ریزش میگیرن

مراقبت های بعدش چی هر روز باید سشوار بکشی من خودم میرم حموم باور نمیکنی یکساعت و نیم به بالا تو حموم ...

فقط بعد حموم و خیسی سشوار میخواد دیگه شونه هم نمیخواد تایمت اتفاقا سبک تر میشه

ولی اینکه میگی میان میمونن حق داری

کراتین نکن پروتئین کن

موهام خیلی خشکه به خاطر همین هم تو هم میره بعد چند تا دوستان پروتئین کردن یکیش موهاش هم جنس موهای من بود اصلا تغییری نکرد موهاش ولی برای بقیه به نسبت خوب بود

برا چیته کراتینموهات پره؟؟؟

که تو هم نره برای شونه کردن خیلی اذیت میشم

پر بود ولی الان دارو میخورم ریزش زیاد داشتم نصف شده موهام در کل بخوام بگم در خال حاضر نه پر نیست