2777
2789
عنوان

من خیلی رکم

106 بازدید | 15 پست

یعنی اصلا اهمیت نمیدم طرف ناراحت بشه یا نه واقعا چیزیکه تودلم باشه رو سعی میکنم ب زبون بیارم تا بعدا تو خودم نریزم

حالا این ویژگی باعث میشه بعضی وقتا بی ادب ب نظر برسم😐 درحالیکه نیستم واقعا

عادتمه صادق باشم

مثلا قشنگ تو روی داییم گفتم عادت بد شما اینه که از همه اتتقاد میکنید خوبه منم از شما انتقاد کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها به بهانه رک بودن بی ادبی میکنن هر حرفی رک بودن نیست

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

دل شکستن هنر نیست .. خانواده شوهرم هرچی ب زبونشون میومد میگفتن .هرچیییی جوری ک اشکمو در میاوردن بعد میگفتن بی جنبم من ما ادمای رک هستیم.. لفظ رک بودن استفاده میکردن توهین میکردن...خدا ازشون نگذره

تو رک نیستی عزیزم بیشعوری

سعی کن دهنت چفت و بست داشته باشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

معذرت میخاما ولی این رک بودن بیشعوریه وقتی احساسات طرف مقابل اهمیت نمیدی به این نمیگن رک بودن اونم ادمه معلوم نیست بعد از شنیدن حرفات چه حالی بهش دست میده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
معذرت میخاما ولی این رک بودن بیشعوریه وقتی احساسات طرف مقابل اهمیت نمیدی به این نمیگن رک بودن اونم ا ...

ببخشید ولی دایی منم چپ میرفت راست میرفت میگف تنبلی منو پیش مامانم هی ضایع میکرد😐

ادرس بده

محله زرشکستان.. کنار بوستان.. کوچه مهستان.. ساختمون گلستان.. اکر بفرستی که کردی کارستان.. اما یه وقت نشه داستان... راستی وقتی اسنپ اومد زرشکستان کنار بوستان دم ساختمون گلستان بگو بیاد ((واقعا همه رو داری میخونی🤣🤣