2777
2789
تو سونوی مقعدی بهم گفتن ولی زیاد اطمینان ندارم ب دکتره اخه بنظرم اون جایی ک میگفتم درد دارمو اصلا سو ...

از مقعد شروع میشه و حالت تونلی به سمتی کشیده میشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم دکتر برم؟جراح باید برم؟دردم وحشتناکه

جراح که بری همون موقع میگه بخاب عملت کنم

نه پیشه یه دکتر عمومی هم بری برات مینویسه ولی عملش کن راحت بشی

هر چند دوره ی نقاهتش طولانیه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

جراح که بری همون موقع میگه بخاب عملت کنم نه پیشه یه دکتر عمومی هم بری برات مینویسه ولی عملش کن راحت ...

من زنان رفتم برام داروهم نوشت ولی گف این با دارو رفع نمیشه باید حتما عمل شی بدبختی پریودیم نزدیکه دردمم شدیدع یبوست مزمن هم دارم نمیدونم چه غلطی کنم

ببین چند سانت مونده به باسنم چطوری بگم تو اون خطه درد شدیدی دارم ک با سرفه تکون خوردن پاشدن نشستن شد ...

فیستول تو اون خط نیست یکم میکشه سمت باسن

احتمالا مو برگشتی باشه

در هر صورت نیاز به عمل داره

به کسی بگو برات نگاهش کنه

اگه سوراخ ریز داره کیست موییه

اگه ورم داره فیستوله

من زنان رفتم برام داروهم نوشت ولی گف این با دارو رفع نمیشه باید حتما عمل شی بدبختی پریودیم نزدیکه در ...

نباید بذاری یبوست بگیری

یبوستتو حتما درمان کن

بعد از پریودیت برو

مجردی،؟

چطوری تو سونو گفتن فیستوله پس 😭نزدیک مقعده اشتباه گفتم

چه نیازی به سونو بود نگاه کنی متوجه میشی اگه دکتر کارش این باشه

من دیدم هم فیستول هم کیست مویی

عمل فیستول راحت تر از کیست موییه

البته کیست مویی که خیلی سال مونده بود رو دیدم اگه اولاش باشه عملش راحتتره

درد نمیزاره اخه تزریقی خوراکی هرچی مسکن استفاده میکنم انگار نه انگار ن بدبختانه

ای خدا

تشخیصش چجوریه؟ یعنی هرچی ورم کنه و ترشح داشته باشه حتما فیستوله؟

نه کیست مویی هم ترشح داره

.فیستول یه قسمت متورم و سفت داره