2789

من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم

یک عمر به ما گفتند،چیز های قشنگ زمان میبرد؛ اما نمیدانستیم که زمان چیز های "قشنگ را می برد..." وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم

چی قبول شدی

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی قبول شدی

بهداشت ولی میخوام دوباره کنکور بدم برای سه سال بعد

یک عمر به ما گفتند،چیز های قشنگ زمان میبرد؛ اما نمیدانستیم که زمان چیز های "قشنگ را می برد..." وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

بهداشت ولی میخوام دوباره کنکور بدم برای سه سال بعد

من امسال پرستاری میخوام

روزی چند ساعت میخوندی

مهم ترین دلیلت چی بود که رشته ایو ک میخواستی نیووردی

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

من امسال پرستاری میخوام روزی چند ساعت میخوندی مهم ترین دلیلت چی بود که رشته ایو ک میخواستی نیووردی

روزی ۹ ۱۰ ساعت اما نوسانی بود

ازمون هارو منظم ندادم کلاس انلاین هم خیلی ندیدم

بعد ازاین که مدرکت گرفتی کنکور بدی ؟

اره چون نمیتونم انصراف بدم خانوادم اجازه نمیدن

البته دو سال از کنکور محرومم

اره چون نمیتونم انصراف بدم خانوادم اجازه نمیدن البته دو سال از کنکور محرومم

اها تلاش کن موفق باشی گلم

الان بار سوم کنکور میدم واسه رشته روانشناسی برخی ها میگن اگه نشد دیگه نخونم واسش؟

اها تلاش کن موفق باشی گلم الان بار سوم کنکور میدم واسه رشته روانشناسی برخی ها میگن اگه نشد دیگه نخون ...

اگر علاقته و امکاناتش رو داری بخون اگر خسته ای برو ازاد یا پیام نور کنارش کنکور بده

اگر علاقته و امکاناتش رو داری بخون اگر خسته ای برو ازاد یا پیام نور کنارش کنکور بده

علاقه دارم خسته ام هستم اما دولتی میخوام حرف های بقیه دیوونه امکرده البته برام مهم نیست ولی خوب زیر فشارم شاید رفتم ازاد