rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 عنوان پشت کنکوری 80 بازدید | 12 پست کی مشاور داره و براش موثر هست چقدر هزینه میده؟ دیروز | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1121 من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم از ورژن بی ادب و خشمگین خودم متنفرم. من یه آدم نایس و بافرهنگ بودم.
نازنین_زهراتونم عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 820 من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم چی قبول شدی میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی
rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم اها
rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 من از سیب ترش داشتم و مدیکال خوب بودن مناون زمانا ۷۰۰ میدادم ممنون
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1121 چی قبول شدی بهداشت ولی میخوام دوباره کنکور بدم برای سه سال بعد از ورژن بی ادب و خشمگین خودم متنفرم. من یه آدم نایس و بافرهنگ بودم.
نازنین_زهراتونم عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 820 بهداشت ولی میخوام دوباره کنکور بدم برای سه سال بعد من امسال پرستاری میخوام روزی چند ساعت میخوندی مهم ترین دلیلت چی بود که رشته ایو ک میخواستی نیووردی میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1121 من امسال پرستاری میخوام روزی چند ساعت میخوندی مهم ترین دلیلت چی بود که رشته ایو ک میخواستی نیووردی روزی ۹ ۱۰ ساعت اما نوسانی بود ازمون هارو منظم ندادم کلاس انلاین هم خیلی ندیدم از ورژن بی ادب و خشمگین خودم متنفرم. من یه آدم نایس و بافرهنگ بودم.
rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 بهداشت ولی میخوام دوباره کنکور بدم برای سه سال بعد بعد ازاین که مدرکت گرفتی کنکور بدی ؟
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1121 بعد ازاین که مدرکت گرفتی کنکور بدی ؟ اره چون نمیتونم انصراف بدم خانوادم اجازه نمیدن البته دو سال از کنکور محرومم از ورژن بی ادب و خشمگین خودم متنفرم. من یه آدم نایس و بافرهنگ بودم.
rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 اره چون نمیتونم انصراف بدم خانوادم اجازه نمیدن البته دو سال از کنکور محرومم اها تلاش کن موفق باشی گلم الان بار سوم کنکور میدم واسه رشته روانشناسی برخی ها میگن اگه نشد دیگه نخونم واسش؟
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1121 اها تلاش کن موفق باشی گلم الان بار سوم کنکور میدم واسه رشته روانشناسی برخی ها میگن اگه نشد دیگه نخون ... اگر علاقته و امکاناتش رو داری بخون اگر خسته ای برو ازاد یا پیام نور کنارش کنکور بده از ورژن بی ادب و خشمگین خودم متنفرم. من یه آدم نایس و بافرهنگ بودم.
rrrahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 422 اگر علاقته و امکاناتش رو داری بخون اگر خسته ای برو ازاد یا پیام نور کنارش کنکور بده علاقه دارم خسته ام هستم اما دولتی میخوام حرف های بقیه دیوونه امکرده البته برام مهم نیست ولی خوب زیر فشارم شاید رفتم ازاد