2777
2789
تاحالا باخواهرشوهرت ک دعوانکردی مث من

اصلا ده ساله عروسشونم حتی قهری که مشخص باشه هم نه فقط در این حدکه فاصله گرفتم مثلا یمدت زنگ نزدم هی گلایه تادوباره زنگ زدم

مثلاچی بگم؟بابا بخداخسته شدم من دوتا زنداداش دارم تکک دخترم والا یسال نرم حالی ازم نمیپرسن هیچ گلایه ...

دیگه خواهرشوهرهمینه بیشتر دخالت میکنه منم واسه دخالتاش باهم درگیرشدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خواهرشوهرهمینه بیشتر دخالت میکنه منم واسه دخالتاش باهم درگیرشدیم

اره اهل دخالتن خیلی اون دوتا جاریم یکیشون دخترعموشونه یکیشون دخترخاله اونا ازمن کوچیکترن خیلی دعوا کردن قهرکردن ولی من غریبه ام نه

ولی من به حرفشون نیستم ظاهرو حفظ میکنم ولی کارخودمو میکنم دعوام نمیکنم ولی جاریام چرا سردخالتاشون دعواکردن فک کن گیرداده بود برادرشوهرم بره تومحله اونا خونه اجاره کنهicon

یامایه خونه داشتیم هی زنگ میزد میگفت عوض کن پولتون نمیرسه یه جای پایین بخرین ما هیچ کاری نمیکردیم تا چندماه پیش فروختیم یه منطقه بالاترازهمه خریدیم اونقدفشاری شدن زنگ نزدن تبریک بگنicon

اره اهل دخالتن خیلی اون دوتا جاریم یکیشون دخترعموشونه یکیشون دخترخاله اونا ازمن کوچیکترن خیلی دعوا ک ...

ببین عزیزم خواهرشوهروجاری عین همن منسه تاجاری دارم یکیشون عفریته هست مث خواهرشوهر منم ب خاطرجاریم با خواهرشوهرم افتادیم جون هم فتنه بیشتر سرهمین جاری بود این وسط چقد گیر کردم بااین دوتا عفریته