دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 396 عنوان تولدم 1 بازدید | 7 پست برا تولد همه سنگ تموم میزارم چند روز دیگه تولدمه به چپ هیچ کدوم از اطرافیانم نیست 😂😂😂به به به این حالمون .... خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود...... دیروز | 21:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ali_karballa عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 437 خوب روزهای خوب ❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 396 میخوان سوپرایزت کنن خواهر من از این شانسا ندارم 🤣🤣 خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 396 خوب روزهای خوب روزام بیش از حد عالی شدن دیگه خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 396 عالیه🤌🏻😂 به شدت شادمممم اصلااا😂😂 خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 396 باز خوبه مثل من یتیم نیستی پیشاپیش تولدتان مبارک عزیزدلمممم🥲قربون دلت مهربونت مرسی مهربون من فدات خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......