matricaria مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 254 عنوان پسری که عکس 111 بازدید | 9 پست نخواد مثلا به مدت یکسال تا حالا دیدید؟ انقدر عکس عکس می کنن از همشون بدم میاد😑 دیروز | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 14402 عکس معمولی پارتنر منم میخواد ولی نود نه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 12094 نه دیگه اونی که تا یکسال عکس نخوادم مشکوکه چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 8423 پسرا ذاتا از راه چشم عاشق میشن البته که شیفته شخصیت هم میشن ولی ذات پسرا همینه همون اول میتونید تو پلتفرمی مثل تلگرام تایمری عکس بدید یا تو واتساپ خصوصی بدید کاملا هم با حجاب و بدون هیچ ترس پخش شدن یدونه کافیه تا مدت ها کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
ملکه__بنفش؛ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2346 بعد یه دختره رو میشناسم واسه دوست پسرش همش نود ولختی میفرسته میگه خودم دوسدارم😂😂 متاهل🤍💍میکاپ آرتیست
ssaeedd عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 1142 خب تا یکسال اگه نه حضوری ببینه ن عکس بخاد که نمیشه شاید اصلا کسی که باهات چت میکنه خودش پسر
matricaria مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 254 پسرا ذاتا از راه چشم عاشق میشن البته که شیفته شخصیت هم میشن ولی ذات پسرا همینه همون اول میتونید تو پ ... شبیه پسرا که براشون سخته مدام ابراز محبت کلامی کنن چون خونم سمعیهبرای خانم هم ناخوشایند که مدام عکس بفرسته چون آقا بصریه
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 8423 شبیه پسرا که براشون سخته مدام ابراز محبت کلامی کنن چون خونم سمعیهبرای خانم هم ناخوشایند که مدام عکس ... نه برای خانوم ها سخته که عکس بدننه برای آقایون سخته که کلامی محبت کنند زمانی سخته که اعتماد نباشه ، رابطه پایدار نباشه ، رابطه تو چهارچوب درست نباشه اگر یک رابطه اصولی و درست یا چهارچوب های درستی شکل گرفته باشه هیچ کدوم از اینا سخت نیست ! کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman