2777
2789
عنوان

گذشته همسرم

523 بازدید | 60 پست

سلام خانوما، میشه منو راهنمایی کنید?

من و همسرم 21 سال اختلاف سنی داریم، من 22 ایشون 43

دوساله که ازدواج کردیم، ایشون قبلا ازدواج کرده بوده و جدا شده و 5 سال بعد طلاقش با من آشنا شد و ازدواج کردیم

لطفا درمورد سن و سال و عواقبش و این چیزا نصیحت نکنید چون موضوعم اصلا این نیست و خودم مشکلی با این موضوع ندارم، ضمنا ازدواجمون هم کاملا عاشقانه بوده

هستید بقیه ش رو بگم?

یکم طولانیه از قبل تایپ کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوسالی که ازدواج کردیم و یکسالش رو در واقع زیر یک سقف هستیم و یک سال قبلش رو عقد بودیم، این یکسال خونه مجردی همسرم ساکن بودیم ، قبل اینکه من بیام مادرش رو اورده بود پیش خودش و با هم زندگی میکردن و بعد اینکه عقد کردیم برای مادرش خونه جدا گرفت و خودم ن اینجا ساکن شدیم

حالا خونه ای که خریدیم کاراش تکمیل شده و داریم کم کم وسایلمون رو میخریم و میبریم که دیگه رسما بریم خونه خودمون

امروز اولین سری وسایل رو میخواستیم ببریم که بیشترش وسایل شخصی و کتاب و لوازمی بود که فعلا لازمشون نداریم و یا ظروفی که نو خریدیم

دیشب که وسایل رو جمع میکردیم، همسرم یه تابلوی خوشنویسی رو آورد و گذاشت توی وسایل خودش

این تابلو رو چندسال قبل من یه خانومی بهش داده بوده به عنوان هدیه تولد، ظاهرا از همسر من خوشش میومده و یه جایی همکار بودن، بعد چند دفعه برخورد های این مدلی همسرم بهش سربسته میگه که من قصد و شرایط ازدواج ندارم و ایشون هم عقب میکشه، اون تابلو هم واقعا نفیسه و توی چندتا جشنواره مقام آورده، متنش هم یه متن عرفانی هست

خود همسرم برای من تعریف کرده بوده، کلا هرکسی که قبل از من بوده و حتی در حد آشنایی بوده رو تعریف کرده برام

من قبلا اصلا برام مهم نبود و کاملا اوکی بودم ، خب به هرحال قبل من میتونسته هرکسی رو بررسی کنه برای ازدواج

ولی نمیدونم چرا چند وقته اینقدر حساس شدم، دیشب قبل خواب بهش گفتم میشه ازت یه چیزی بخوام، اگه دوست داشتی قبول کن اگه نه هم فدای سرت

گفت بگو عزیزم، بهش گفتم میشه حالا که داریم میریم خونه خودمون، هیچی از گذشته نیاری با خودت، مثل اون تابلو یا هرچیزی که ممکنه کسی بهت داده باشه که نیتش ابراز عشق و علاقه بوده باشه، یا حتی وسایل شخصی و لباس هایی که به سلیقه همسر سابقت خریدی یا اون برات خریده که شاید من ندونم دقیقا ، ولی تو خودت این لطف رو در حق من بکن و هیچی رو نیار خونمون، این دِین منه به گردن تو، حتی اگه من ندونم