2777
2789
عنوان

کنکور

51 بازدید | 5 پست

خانمای سایت که همیشه به من لطف داشتین و همراهی کردین من یه پشت کنکوزیم وسال اول که پشتم بخاطر استرس مزمن توی بچگی و درسام توی دبیرستان سندرم پلی کیستیک مبتلام که سال هاست ازمایش میدم و دکتر تشخیص نمیده تا تللن خیلی راه ها رفتم وحواب نداده چون هورمون استرس بدنم بالایت وبه شدت به درمان مقاوم میکنه بدنم سال قبل که ۱۲ بودم وکنکوری اصلا نشد بخونم چون یه پام ندرسه بود و بیمارستانا دنبال دکتر وازمایش و علایمی دارم که نمیتونستم برم خوابگاه 🥲الان که بچه های همکار مامانم زنگ میزنن مامانم غم تو دلش چون من دردی داشتم که نجنگیده باختم کنکور و امسالم مشاور گرفتپ و نصف سالم به هدر داد فقط باعث ضربع روحی به من شد والان دارم میخونم برای مامایی وفرهنگیان اما تا زنگ میزنن دوستاش تپش قلب میگیرم و فرار میکنم از اتاق میدونم دل مامانم خون اون منو دید دید که چطورم با چه عذابی قرص میخورم اما بازم ته دلش بهم میگه هیچ افتخاری برام نداشتی هیچی نمیشی🥲کابوس استرس تو بدنم خیلی زیاده خیلی گریه میونم بخاطر پدر مادرم چون خودمم درس خون بودم ، اما مشکل اینه بخاطر بیماریم وزنم زیاد وهرچی رژیم میگیرم جواب نمیده به خاطر استرس بالا بدنم مفاوم نسبت به درمان🥲وشنیدم که فرهنگیان وزن بالا رد میونه نزدیک به ۳۰کیلو اضفه وزن دارم و میترسم ردم کنن وبازهم به اعتبار پدر مادرم گند بزنم بازم دلشون بشکونم

دلم به درد میاد وقتی خبر قبولی میشنون شما جای من باشی با این وقت کم برای کنکور واینهنخ استرس و حرف بقیه وفامیل چه میکیند کسیو ندارم بلهاش درد ودل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل ت پشتم خونوادم هیچ تحقیری نمونده بهم بکنن ولی دیگ واقعا ی رشته چرت روزانه هم بیارم میرم خته ...

ای کاش مریض نبودم ای کاش وزن اضافه نراشتم میترسم خیلی

راهی ندارم جز درس ، تحقیرم نمیکنن اما غم دلشون بدترین زجر برام این حرفشون که هیجی نمیشی زجر برام

مشاور گرفتم مهر اما فقط مشکل روحی برام درست کرد حتی موسسه خوب به تورم میخورد میترسیدم برم هزینه کنم هزینشم زیاد بود نخواستم گردن خانوادم بیوفته اما الان پشیمونم میگم ای کاش هزینه کرده بودم

تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که انگار فرهنگیان جو خیلی بدی داره اگر حساس هستی نرو سمتش🥲

نیستم ولی مجبورم باید قبول بشم از همه از دوستام عقب موندم دلم نمیخواد پدرمادرم اشک تو چشممون باشه ، ازهمه مهتر🥲من مریض شدم سر درس باید نتیجه بگیرم ازش وگرنه هرجی گذروندم فقط رنج بوده

منم مثل ت پشتم خونوادم هیچ تحقیری نمونده بهم بکنن ولی دیگ واقعا ی رشته چرت روزانه هم بیارم میرم خته ...

چه گلی به سرمون بگیریم؟ بخونیم باهم؟

لعنت بهم🥲😭😭😭😭نمیدونم وضعیت جسمی رو بچسبم یا درسم