2777
2789
عنوان

گواهی ب ک ا ر ت

1 بازدید | 35 پست

خدایی بخاین ازدواج کنید ازتون گواهی بخوان حاضرین انجام بدید ؟

درسته که گذشته مهمه تا حدودی اما برای هر دو طرف؛گواهی به نظرم چیزی جر تحقیر و بی اعتمادی نیست البته این نظر منه و هرکسی اعتقادی داره؛ شما چی فکر میکنید؟

امضا ندارم سیسی:)

این که درسته ولی بعضی خانواده ها رسمه . من خودم خیلی توهین بزرگی میدونم اینو ولی مثلا من بعنوان دختر ، تو خانوادم رسمه که چه بخوان دختر بگیرن چه دختر به کسی دیگه بدن باید گواهی بگیرن

هرچند من معمولا تابو شکنی میکنم و زیر بار نمیرم

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگززز البته ک من باکره نبودم وهمسرمم میدونست دوران دوستی گفته بودم

ولی این توفرهنگ ما قفله حقارت وتوهین ب زنه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

تو نی نی سایت همه گرفتن

خیلی عجیبه🦦🦦😂

من دهاتم جزو ایران نیس

فک و فامیلامم احتمالا ایرانی نیستن

با هر کیم وصلت کردن اونام ایرانی نبودن

چون اصلا اکثرشون نمیدونن اینی ک شما میگی

چی چی هست

بگم دهنشون باز میمونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من خدازده ک مادرم بدون اینکه خانواده شوهرم بگن منو برد گواهی گرفت 😐😐😐 فک کردم کار شوهرم و خانوادشه از شوهرم پرسیدم بدبخت ایقد تعجبکرد گف نه ما ک اصلا نگفتیم 😂💔 ایقد از این کار مادرم بدم اومد

تو نی نی سایت همه گرفتنخیلی عجیبه🦦🦦😂من دهاتم جزو ایران نیسفک و فامیلامم احتمالا ایرانی نیستنبا هر ...

ما همه چیمون ایرانیه خدارو شکر اما ما هم اصلا این رسم رو نداریم و حتی رسم خرید سیسمونی برای نوزاد دختر و من وقتی اینارو شنیدم کرک و پر برام نموند اون لحظه واکنش من👈🏻 😳😳😳

😂😂

به شخصه هدف ازدواج ندارم چون بیشتر هدفم تلاش برای آینده درخشان و زندگی فردی ولی ببین خودت بگیر بزار ...

اگه حرفشو بزنه میگم دوطرفه باید بگیریم حداقل واسه خانوما قابل هضم هستش اما یه مرد بخواد باسنشو به فنا بده اصلا قابل هضم نیست هر چند من هیچوقت تو زندگی اینطوری نمیرم و فقط بخاطر سوختن طرف میگم🙂😂

جالب اینه ب شوهرم گفتم میخوای حالا گواهی رو نشونت بدم گف نه من ک خودم دارم میبینم کور نیستم ک 🤣🤣🤣

واییییی جرررررررر🤣🤣🤣🤣🤣

فدات بشم بمونه برات شوهرت معلومه خیلی با شعورهه

هرگززز البته ک من باکره نبودم وهمسرمم میدونست دوران دوستی گفته بودمولی این توفرهنگ ما قفله حقارت وتو ...

چه شوهر اوپن مایندی و چه خانوم با صداقتی افرین بهتون🤌🏻