درسته که گذشته مهمه تا حدودی اما برای هر دو طرف؛گواهی به نظرم چیزی جر تحقیر و بی اعتمادی نیست البته این نظر منه و هرکسی اعتقادی داره؛ شما چی فکر میکنید؟
این که درسته ولی بعضی خانواده ها رسمه . من خودم خیلی توهین بزرگی میدونم اینو ولی مثلا من بعنوان دختر ، تو خانوادم رسمه که چه بخوان دختر بگیرن چه دختر به کسی دیگه بدن باید گواهی بگیرن
من خدازده ک مادرم بدون اینکه خانواده شوهرم بگن منو برد گواهی گرفت 😐😐😐 فک کردم کار شوهرم و خانوادشه از شوهرم پرسیدم بدبخت ایقد تعجبکرد گف نه ما ک اصلا نگفتیم 😂💔 ایقد از این کار مادرم بدم اومد
تو نی نی سایت همه گرفتنخیلی عجیبه🦦🦦😂من دهاتم جزو ایران نیسفک و فامیلامم احتمالا ایرانی نیستنبا هر ...
ما همه چیمون ایرانیه خدارو شکر اما ما هم اصلا این رسم رو نداریم و حتی رسم خرید سیسمونی برای نوزاد دختر و من وقتی اینارو شنیدم کرک و پر برام نموند اون لحظه واکنش من👈🏻 😳😳😳
به شخصه هدف ازدواج ندارم چون بیشتر هدفم تلاش برای آینده درخشان و زندگی فردی ولی ببین خودت بگیر بزار ...
اگه حرفشو بزنه میگم دوطرفه باید بگیریم حداقل واسه خانوما قابل هضم هستش اما یه مرد بخواد باسنشو به فنا بده اصلا قابل هضم نیست هر چند من هیچوقت تو زندگی اینطوری نمیرم و فقط بخاطر سوختن طرف میگم🙂😂