2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لایت میخوام انجام بدم

لایت تنها نمیتونی حتما باید یکی باشه که بلد باشه تا بتونه مرتب برات در بیاره ولی در کل اگر خواستی جلو موهات فیس فریم یا اینجوری در بیاری پودر دکلره اصلی ترین چیزه از ی جا معتبر باید بگیری لوازم آرایشی ها اکثرا دکلره بد میفروشن اکسیدانت هم باید حتما حتما ۶٪ باشه قاطی میکنی خیلی سفت یا شل نشه بعد اون قسمتی مه میخوایی دکلره کنی رو کامل همه جاشو مواد میزنی با فویل میبندی بمونه بعد نیم ساعت تا چهل دقیقه باز میکنی ببینی در چه وضعیتیه اگر با پایه دلخواهت نرسیده بود موادو کامل از موهات میکشی بیرون بعد دوباره مواد تازه درست میکنی میزنی روش نیم ساعت بعد بشور

البته جکی چان منظورمه🤭😁
لایت تنها نمیتونی حتما باید یکی باشه که بلد باشه تا بتونه مرتب برات در بیاره ولی در کل اگر خواستی جل ...

قبلا انجام دادم منتهی بعد یه ۴۰ دقیقه اینا که مواد رو میخوام چک کنم به تن نارنجی میزنه

میخواستم بدونم چجوری میشه اونو حل کرد

قبلا انجام دادم منتهی بعد یه ۴۰ دقیقه اینا که مواد رو میخوام چک کنم به تن نارنجی میزنهمیخواستم بدونم ...

شارژ دوم که میزنی به پایه نمیرسه؟ اگر مقاومت داره و نارنجیه از پودر باش استفاده من برای شارژ

البته جکی چان منظورمه🤭😁
شارژ دوم که میزنی به پایه نمیرسه؟ اگر مقاومت داره و نارنجیه از پودر باش استفاده من برای شارژ

شارژ دوم منظور بشورم مجدد مواد بزنم؟

دکلره سفید گرفتم خوبه یا باید رنگ دیگه بگیرم مثلا بنفش یا ابی؟

شارژ دوم منظور بشورم مجدد مواد بزنم؟ دکلره سفید گرفتم خوبه یا باید رنگ دیگه بگیرم مثلا بنفش یا ابی؟

ن اصلا آب نباید بخوره موادو با دوتا انگشت وسط و اشاره کامل بکشید بیرون با یک دستمال تمیز و خشک پاک کن مواد تازه درست کن بزن روش اگر از مواد قبلی بزنی هیچ تاثیری نداره

البته جکی چان منظورمه🤭😁