cherry_blue مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 19 عنوان پشتیبان قلمچی 1 بازدید | 6 پست سلام تا حالا کسی پشتیبان قلمچی بوده میشه از حقوقش بگید و اینکه آیا می ارزه یا نه ارزش داره آدم وقتش رو بزازه امروز | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9524 من سال اول بعد از قبولیم خواستم برم مصاحبه هم رفتم شرایط ک گفت دیدم نمیارزه نرفتم لایک نکن😑
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3874 من سال اول بعد از قبولیم خواستم برم مصاحبه هم رفتم شرایط ک گفت دیدم نمیارزه نرفتم چجوری دانشگاه قبول شدیدچرا من آنقدر بی عرضه ام
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9524 چجوری دانشگاه قبول شدیدچرا من آنقدر بی عرضه ام به رشتت علاقه داری؟ من دهم یازدهم تجربی بودم علاقه نداشتم با اینکه مشاور داشتم ولی نمیخوندم دروغ میگفتم بهشدوازدهم تغییر رشته دادم به انسانی ، علاقه داشتم خودم خوندم البته میرفتم کتابخونه و گوشی نداشتماین دوتا خیلی تاثیر داشت به نظرم لایک نکن😑
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3874 به رشتت علاقه داری؟ من دهم یازدهم تجربی بودم علاقه نداشتم با اینکه مشاور داشتم ولی نمیخوندم دروغ میگ ... من به هیچی علقه ندارمتجربی و زبان دوست دارم فقط یکمولی هیچوقت موفق نمیشم بابا سنم رفت