ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 عنوان برم یا نرم 1 بازدید | 11 پست چه کنم؟فردا فقط یه درس عمومی دارم ۲ زنگ برا نمره یکی از دروس که دبیر نداشت باید کار عملی ببرم که درست کردماما پریود شدم درد میکنه دلم خیلیزشته مامانم بره کار عملیمو بده و بیاد؟خودم نرم؟اخه نمیتونم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️ امروز | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 بنظرتون باید بهش عادت کنم و در اوج درد لبخند بزنم و برم؟بدم میاد از این همه حساس بودنم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 مدرسه اس یا دانشگاه ؟ مدرسه گلم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4204 بنظرتون باید بهش عادت کنم و در اوج درد لبخند بزنم و برم؟بدم میاد از این همه حساس بودنم من در اوج درد لبخند میزنم و میرم بیرون اما یه بار چنان حالم بد بود که از چهره ام فهمیدن تا ابد حسرت اینکه همه چیز میتونست یه طور دیگه پیش بره به دلم میمونه
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 من در اوج درد لبخند میزنم و میرم بیرون اما یه بار چنان حالم بد بود که از چهره ام فهمیدن وای من ۱ مهر پریود شدم تو مدرسهچنان دردی گرفتم بی سابقهقرصم بهم ندادنحالم بد شدبدنم مور مور شد و افتادم قشنگحتی گلاب به روت بالا اوردم از درد شدید هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4204 وای من ۱ مهر پریود شدم تو مدرسهچنان دردی گرفتم بی سابقهقرصم بهم ندادنحالم بد شدبدنم مور مور شد و افت ... من تو این شرایط مجبورم برم دانشگاه و کلاس زبان خیلی بده 🥲 تا ابد حسرت اینکه همه چیز میتونست یه طور دیگه پیش بره به دلم میمونه
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 من تو این شرایط مجبورم برم دانشگاه و کلاس زبان خیلی بده 🥲 اخی میفهمم 🥲 هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4204 اخی میفهمم 🥲 حالا شما مادرت هم میتونه کار رو ببره تحویل بده مشکلی نداره تا ابد حسرت اینکه همه چیز میتونست یه طور دیگه پیش بره به دلم میمونه
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 حالا شما مادرت هم میتونه کار رو ببره تحویل بده مشکلی نداره اره عزیزماگه شد میدم ببرهمرسی ازت هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4204 اره عزیزماگه شد میدم ببرهمرسی ازت قربونت موفق باشی تا ابد حسرت اینکه همه چیز میتونست یه طور دیگه پیش بره به دلم میمونه
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 449 قربونت موفق باشی عزیزمی سلامت باشی هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️