2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر من امسال هم نهمم هم سال آخر متوسطه اولمه هم مدرم غیر انتفاعی نیازی به درس خوندن نیس خودشون همیشه تقلب میرسونن بیشتر اوقات هم خود به خود تعطیلمون میکنن مخصوصا یکشنبه ها اکثرا تعطیلیم چون ورزش هنر و پیام هاس که هیچکدوم ا معلما نمیان

گنگ: حضرتآیت الله علی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام حضرت ایلیا و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن دنبال دعوا نيستم پس الکی بحث درست نکن

خداروشکر من امسال هم نهمم هم سال آخر متوسطه اولمه هم مدرم غیر انتفاعی نیازی به درس خوندن نیس خودشون ...

خلاله روزای تعطیل باید ۶ صبح پاشی بری یر کار دم گچ و ملات ریختن🤣

گنگ: حضرتآیت الله علی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام حضرت ایلیا و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن دنبال دعوا نيستم پس الکی بحث درست نکن

خوش به حالت حاجییی منم نهمم

به سلامتی

کدوم خوشبحال بابا 😂 باید هی بری سرکار کمرت نصف میشه

وای حداقل تحمل کار بهتره تا مدرسه و تحمل پیکمی ها و شاسکولپلاسای کلاس