2777
2789
عنوان

سوجان

1 بازدید | 15 پست

فیلم دوست داشتنی بود . اما در رابطه با شهر باید بگم خیلی ضعیف بود بازیگرانش به جز سیما تیرانداز و طلا مناسب نبودندتوشهر

تو دهات هم که عالی بود

ولی اون اوایل عالی بود و به دل مینوشت

اما هرچی جلوتر میرفت کسب کننده میشد

از مرگ شهین و حوا و مادر سهراب گرفته تا قطع رابطه قربان و سوجان

ولی قربانی هم خیلی جاه طلب وزیرک بود و به نظرم خیانت بزرگی در حق سوجان کرد

اون حق نداشتن اینطور سوجانو به یک پول بفروشند

البته از ابتدا حق با پدر سوجان بود و قربان خام و شیفته پول حشمت بود نه شیفته و معشوق طلا

شما هم انتقادی داری ؟؟

سریال دلنشینی بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تو انتخاب بازیگر سوجان باید دقت میکردن بازیگر نقش جاوید هم کارش عالی بود هرکس شناختی ازش نداشت فکر میکرد که واقعا مشکل داره

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

پوف بالاخره تموم شد

چی گذاشتن جاش؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خوب بود که

من قبلا دیده بودم از شبکه ۱

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم