yalda_iman مدیر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 عنوان کالابرگ | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 21 پست دهک اول هستم کالابرگ، بهزیستی و کمیته ی امداد نیستم،امروز باید خرید کنم یا ۲۵ام بهمن؟ اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم دیروز | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 مال چهار تا هفت امروز میشه برداشت کرد دهک یک تا سه پونردهم میتونستن برداشت کنن مامانم میگه ۴تا۷ ۲۵ بهمن میدن اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 دهک چهارتا ۷ گفتن ۲۵ بهمن میدن اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 یارانه نقدی دهک هارو زیاد نمی کنن منم مثل شما 1 هستم خیلی کم هست😣 خدا لعنتشون کنن اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 شما نمی دونید وام یارانه چطوری هست ؟؟ نه والا شرمنده اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3080 کمیته و بهزیستی نیستم نه کلا برای سه دهک رو ۱۵ام ریختن نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5445 نه کلا برای سه دهک رو ۱۵ام ریختن مرسی اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم