2777
2789
عنوان

عروسی

59 بازدید | 11 پست

ما همین که عقد کردیم چند روز بعدش هم تو یه تالار کوچیک هم جشن عقد گرفتیم و منم لباس عروس پوشیدم حالا که نزدیک عروسیم هست هر کس می بسته غریبه و آشنا میگن چرا عروسی میگیرید به این گرونی ها چرا میخواین عروسی بگیرین که بقیه چشم تون بزنن کلافه شدم امروز دختر همسایه مون منو دیده و حدود یک ساعت تو خیابون نصیحتم میکرد چرا عروسی میگیری همون پول عروسی رو خونت رو درست کن موقع عقدت همه حسودی میکردن برو با خونواده همسرت صحبت کن عروسی نگیرن گفتم من صحبت کردم و خونوادم هم صحبت کردن اما دوست دارن واسه پسرشون عروسی رو بگیرن حالا هر چند کوچیک خسته شدم همش بهم میگه عروسی رو بگیری همه چشمت میزنن

خسته شدم هر کس یه چیزی میگه دیگه😔

درخواست دوستی ممنوع ❌( 👩❤️👨💍married)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میگن نگیر از حسودی شونه تو بگیر حرف گوش نده خوشبخت بشید انشاالله

مرسی عزیزم انشالله شما هم عاقبت بخیر بشید

اصلا خیلی دلم گرفته امروز بهم گفتن آره خیلیا موقع عقدت میگفتن دختره دست چپ و راستش رو تشخیص نمیده

اینجوری واسش مراسم گرفتن

در حالی که ما از نظر خونوادگی در سطح هم بودیم و خودمم دختر تحصیل کرده و شاغلی هستم

اگر واقعا مجبوری بگیری قبلش قربونی کنین و سوره ناس و فلقم بخون برای دوری از چشم زخم

خیلی ممنونم عزیزم

خونواده همسرم میگن دوست داریم عروسی پسرمون رو ببینیم عروسی اون بچه مون رو ندیدیم و فوت کرد

مهم نظر خودته ولی تو که میخواستی عروسی بگیری چرا لباس عروسی پوشیدی برای عقد؟

اون زمان من تازه عقد کرده بودم و قبل عقد واسه انتخاب لباس رفتیم به همراه خونواده همسرم

از طرفی یه فرزند شون رو هم تازه از دست داده بودن خیلی دوست داشتن من رو لباس عروس انتخاب کنم میگفتن اون بچه ام رو تو لباس عروس ندیدم شاید تا عروسی شما من زنده نمونم واسه همین لباس عروس پوشیدم

البته لباس عروس ساده انتخاب کردم که عروسی یکم متفاوت باشه